Fördelar

Flerkanalslösningar

Flerkanalslösningar möjliggör och garanterar service i den kanal kunden själv väljer. När ett e-handelsapotek är integrerat i apotekssystemet, kan du smidigt betjäna kunder både i butik och digitalt. Det ökar kundernas lojalitet, och du slipper onödigt arbete, eftersom alla kanaler kan skötas på en och samma plats.

Bästa partnern för affärsutveckling

Receptum hjälper dig att utveckla din affärsverksamhet i alla lägen genom konsultering, utbildning och genom att ansvara för hanteringen av olika projekt. Receptum stödjer dig när du vill förverkliga dina idéer och drömmar. Din personal får bästa möjliga miljö att arbeta och utvecklas i, vilket ökar arbetsplatstrivseln.

Optimering av affärsverksamhet

MAXX har verktygen som optimerar din affärsverksamhet. Verktyg som ökar automatiseringen av till exempel ordersättning enligt försäljningsstatistik, och mångsidiga prissättningsverktyg, får ditt apotek att nå framgång snabbare. Ett väl planerat lager och graderad prissättning får varorna i rörelse, så att ni kan erbjuda kunderna produkter till ett rimligt pris.

Bästa möjliga kundupplevelse

MAXX kundserviceverktyg hjälper er att överträffa kundernas förväntningar. Kundens uppgifter och händelser är alltid uppdaterade, recepthanteringen sker smidigt och all nödvändig information för läkemedelsbehandling finns att tillgå – allt från samma vy. En kundupplevelse av hög kvalitet knyter an till kunden och ger denna en känsla av att vara väl omhändertagen.

Allt-i-ett-paket

Receptums allt-i-ett-paket grundar sig i gedigen erfarenhet och ett brett utbud. Paketen underlättar vid apotekarbyte, flytt, reparationer eller vid start av ett nytt apotek. När helheten planeras, optimeras och leds på ett bra sätt, kan du utan stress fokusera på själva affärsverksamheten.

Sagt om oss

Apteekkari Jari Viitanen

MAXX är användarvänligt, och erbjuder möjligheter att effektivisera sin verksamhet på ett ekonomiskt fördelaktigt sätt. De här faktorerna var avgörande då jag bestämde mig för att börja använda MAXX.

Apotekare Jari Viitanen, Keski-Kotkan Apteekki

Pellon apteekin apteekkari Anne Kiviniemi vaihtoi MAXX-apteekkijärjestelmään.

MAXX är lättanvänt och det är lätt att hitta information. På det viset får jag tid över för utvecklingsarbete.

Apotekare Anne Kivelä, Pello Apotek

Artiklar