Reseptinkäsittely

Helppokäyttöinen, intuitiivinen reseptinkäsittely nopeuttaa ja parantaa asiakaspalvelua. Kaikki tarvittavat työkalut on integroitu samaan järjestelmään. Asiakkaan palvelemisen kannalta olennaiset tiedot on kätevästi yhdessä näkymässä.

Apteekkien johtaminen ja talous

MAXXin avulla on helppo seurata ja kehittää apteekin toimintaa. Graafisista raporteista näet reaaliaikaisesti mm. apteekin myynnit ja katteet. MAXX mahdollistaa joustavan hinnoittelun ja sujuvan taloushallinnon. Intrassa hoituu sisäinen viestintä ja työvuorojen hallinta.

Logistiikka ja varastonhallinta

Pitkälle automatisoitu varastonhallinta ja logistiikka helpottaa ja nopeuttaa apteekkisi toimintaa ja pitää kustannukset kurissa. Sähköisillä lähetteillä tavaranpurku on vikkelää ja MAXX-käsipääte mahdollistaa varastonhallinnan myös myymälässä.

Annosjakelu ja hoitokodit

MAXXiin integroitu annosjakeluohjelma tarjoaa pitkälle automatisoituja toimintoja ja nopeuttaa työtä. Viestintä ja lääketilaukset hoitokotien ja ja kotisairaanhoidon välillä sujuvat samassa työtilassa MAXX Hoitotiedolla. Lue lisää hoitotiedosta tästä

Asiakaspalvelu ja kanta-asiakkuus

Monipuoliset työkalut apteekkisi asiakkaiden palvelemiseen ja kanta-asiakkuuden hyödyntämiseen. Kaikki asiakastieto kätevästi yhdessä näkymässä. Automatisoitu muistuttajapalvelu ja itsepalvelukassa laajentavat palvelukanavia.

Markkinointi ja myynnin edistäminen

MAXXin avulla suunnittelet, kohdennat ja seuraat tarkkaan markkinoinnin toimenpiteitä. Hyllyvastaavat näkevät nopeasti omien toimenpiteidensä tulokset. Reaaliaikaiset ja monipuoliset myynnin raportit auttavat kehittämään apteekkisi toimintaa.

Meistä sanottua

Apteekkari Jari Viitanen

MAXXin käyttäjäystävällisyys ja sen tarjoamat mahdollisuudet rahanarvoisiin toiminnan tehostamisiin ratkaisivat, kun päätin siirtymisestä MAXXin käyttöön.

Apteekkari Jari Viitanen, Keski-Kotkan Apteekki

Pellon apteekin apteekkari Anne Kiviniemi vaihtoi MAXX-apteekkijärjestelmään.

MAXXia on helppo käyttää ja kaikki tieto on kätevästi löydettävissä. Itsellekin jää näin aikaa kehitystyöhön.

Apteekkari Anne Kivelä, Pellon apteekki

Kaipaatko lisätietoja?

Käyttäjätarinoita

Katso kaikki tarinat