Receptum-koncernen

Receptum Oy betjänar apotek och apoteksbranschens kunder i samtliga nordiska länder, samt i Finland dessutom företag och affärskedjor inom mun- och tandvård.

Receptum Software Oy utvecklar programvarumoduler och skräddarsydda lösningar för många olika branscher.

Receptum förenar teknologisk spetskompetens med förståelse för apoteksbranschen i Finland, Sverige och Norge. Om du vill nå konkurrensfördelar med moderna system, skräddarsydda programlösningar, effektiva processer och utmärka kundupplevelser, så är vi idealpartnern för dig.

Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att utveckla sina egna affärsverksamheter inom sina respektive branscher. Vi vill erbjuda femstjärniga produkter och tjänster, och se till att våra kunder är nöjda och att deras företag mår bra.

Därför satsar vi på kontinuerlig och smidig utveckling, och på att vara föregångare. Vi erbjuder våra kunder branschens mest avancerade program och datatekniska lösningar till ett kostnadseffektivt pris.

För oss är det av yttersta vikt att reagera snabbt på våra kunders förändrade behov och på förändringar i näringslivet.

Juha Antila, VD för Receptum

Femstjärnigt samarbete

Receptums bolag erbjuder en femstjärnig arbetsplats, där var och en känner arbetets mål och mening. Vårt samarbete är avslappnat, och vi stöder varandra både i arbetet och i orken. Kontinuerlig utbildning och kunskapsutveckling håller motivationen och kvaliteten i spetsen. Vi är djärva föregångare. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi lösningar som håller både oss och våra kunder på topp i våra respektive branscher.

Välkommen med på vår femstjärniga resa!

Vår verksamhet grundar sig i Femstjärniga Receptum. Tänket kring Femstjärniga Receptum är baserat på ISO9001:2015 kvalitetscertifikat, och innebär att vi kontinuerligt satsar på vår verksamhet.