Hårdvara

Från oss får du hårdvaror och butikslösningar för apotek, allt från säkerhetskameror till självbetjäningskassor. All apparatur har testats och valts ut för att stödja ditt apoteks verksamhet. Du får utrustning, installationer, användarsupport och underhåll – allt smidigt från ett och samma ställe.

MAXX användarsupport och underhåll

Vår kunniga och utbildade användarsupport- och underhållspersonal betjänar dina anställda i allt som rör MAXX IT-system och hårdvara. Du får snabbt hjälp via telefon, online och vid behov på plats.

Datasäkerhets- och telekommunikationstjänster

Via oss får du de bästa lösningarna inom datasäkerhet. Vi upphandlar auktoriserade kommunikationsanslutningar åt dig. Med våra tjänster kan du känna dig säker på att ditt apoteks datasäkerhet och egenkontroll är uppdaterade.

Stöd- och underhållstjänster

Våra stöd- och underhållstjänster består av ett sömlöst samarbete mellan rutinerade IT-professionella och övervaknings- och administrationsprogram. Engagerade och utbildade experter övervakar program och hårdvara i ditt apotek.

Utbildningar och konsultation

Mångsidiga utbildningar stödjer användningen av MAXX funktionaliteter. Genom skräddarsydda utbildningar och konsultering stöder vi utvecklingen av apotekens kundservice, affärsverksamhet och ledning.

Sagt om oss

Pirjo Mäkelä Saarijärven apteekki

Vare sig det handlar om Internetuppkoppling, datasäkerhet eller anskaffning av apparater eller service, blir vi aldrig lämnade ensamma. Med Receptum får man allt från ett och samma ställe, och det sparar både tid och pengar.

Apotekare Pirjo Mäkelä, Saarijärven apteekki

Niina Metelinen

Receptums telefonsystem visade sig betydligt förmånligare och enklare att använda än ett traditionellt abonnemang. Även räkningarna blev 70 procent billigare.

Apotekare Niina Metelinen, Parikkalan apteekki

Artiklar