Käyttäjätarinat

Lisää käyttäjätarinoita
Vinkkejä ja luettavaa jatkossakin? Tilaa uutiskirjeemme

Hyödyt

Paras asiakaskokemus

MAXXin asiakaspalvelun työkalut auttavat ylittämään asiakkaiden odotukset. Asiakkaan tiedot ja tapahtumat ovat aina ajan tasalla, reseptinkäsittely on sujuvaa ja lääkehoitojen tukemiseen löytyy tarpeellinen tieto, kaikki yhdestä näkymästä.
Laadukas asiakaskokemus sitouttaa asiakkaasi ja jättää hänelle tunteen, että hänestä pidetään hyvää huolta.

Liiketoiminnan optimointi

MAXXista löytyvät työkalut liiketoiminnan optimointiin. Automaatiota lisäävillä työkaluilla – kuten myynnin mukainen tilaustapa ja monipuoliset hinnoittelutyökalut – vauhditat apteekkisi menestystä. Oikein suunnitellulla varastolla ja porrastetulla hinnoittelulla tuotteet liikkuvat ja varastosta löytyvät asiakkaiden tarvitsemat tuotteet järkevään hintaan.

Paras kumppani kehittämiselle

Receptum auttaa liiketoiminnan kehittämisessä tilanteessa kuin tilanteessa konsultoimalla, kouluttamalla ja vastaamalla erilaisten projektien hallinnasta. Receptumin avulla voit rohkeasti kokeilla uutta ja saat tuen ideoiden ja toiveiden toteuttamiseen. Henkilökuntasi saa parhaan mahdollisen ympäristön tehdä työtä ja kehittyä työssään. Näin työtyytyväisyys kasvaa.

Monikanavaiset ratkaisut

Eri tarpeisiin taipuvat monikanavaratkaisut takaavat, että asiakas saa palvelua haluamassaan asiointikanavassa. Kun verkkoapteekki on integroitu apteekkijärjestelmään, voit palvella sujuvasti asiakkaita niin kivijalassa kuin digitaalisissa kanavissa. Näin asiakasuskollisuus paranee. Turha työ vähenee, kun kaikki kanavia voidaan hallita yhdestä paikasta.

Täyden palvelun paketit

Receptumin vahvaan kokemukseen ja laajaan tarjontaan perustuvat täyden palvelun paketit helpottavat, kun edessä on apteekkarin vaihto, muutto, remontti tai uuden apteekin perustaminen. Kun kokonaisuus suunnitellaan, optimoidaan ja johdetaan hyvin, lopputuloksena apteekissa voidaan keskittyä liiketoiminnan kannalta tärkeimpiin asioihin ilman stressiä.

Meistä sanottua

Apteekkari Jari Viitanen

MAXXin käyttäjäystävällisyys ja sen tarjoamat mahdollisuudet rahanarvoisiin toiminnan tehostamisiin ratkaisivat, kun päätin siirtymisestä MAXXin käyttöön.

Apteekkari Jari Viitanen, Keski-Kotkan Apteekki

Pellon apteekin apteekkari Anne Kiviniemi vaihtoi MAXX-apteekkijärjestelmään.

MAXXia on helppo käyttää ja kaikki tieto on kätevästi löydettävissä. Itsellekin jää näin aikaa kehitystyöhön.

Apteekkari Anne Kivelä, Pellon apteekki

Artikkelit

Lisää tarinoita