Laitteet

Saat apteekissa tarvittavat laitteet ja myymälätilan ratkaisut kauttamme turvakameroista itsepalvelukassoihin. Laitteet on testaamalla valikoitu tukemaan apteekkisi toimintaa. Saat laitteet, asennukset, käyttötuen ja huollon – kaikki helposti ja samasta paikasta.

MAXX-käyttötuki ja huolto

Monipuolisesti osaava ja koulutettu käyttötukemme ja huoltomme palvelee apteekkisi työntekijöitä kaikissa tietojärjestelmään ja laitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Saat apua nopeasti puhelimitse, verkossa ja tarvittaessa paikan päällä.

Tietoturva- ja tietoliikennepalvelut

Parhaat tietoturvaratkaisut kauttamme helposti ja vaivattomasti. Kilpailutamme varmennetut tietoliikenneyhteydet puolestasi. Palvelujemme avulla varmistat, että apteekkisi tietoturva ja omavalvonta ovat ajan tasalla. Lue lisää Kyberturvapalvelusta täältä.

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tuki- ja ylläpitopalvelumme koostuvat rautaisten IT-ammattilaisten sekä valvonta- ja hallintaohjelmistojen saumattomasta yhteistyöstä. Apteekkisi ohjelmien ja laitteiden toimintaavalvovat sitoutuneet ja koulutetut asiantuntijat.

Koulutukset ja konsultointi

Monipuoliset koulutukset tukevat MAXXin toiminnallisuuksien käyttöä ja tehokasta hyödyntämistä. Räätälöidyillä koulutuksilla ja konsultoinnilla tuemme apteekkien asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja johtamisen kehittämistä. Lue lisää MAXX koulutuksista täältä.

Meistä sanottua

Arvostan sitä, että kaikki laitteet, niin lääkerobotti, EWQ-vuoronumerojärjestelmä kuin valvontakamerajärjestelmäkin, on vaivattomasti hallittavissa MAXXissa.

Apteekkari Leena Melartin, Kalasataman apteekki

Niina Metelinen

Receptumin toimittama puhelinjärjestelmä osoittautui huomattavasti halvemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi kuin perinteinen liittymä. Se toi myös 70 prosentin säästöt laskuihin.

Apteekkari Niina Metelinen, Parikkalan apteekki

Kaipaatko lisätietoja?

Käyttäjätarinoita

Katso kaikki tarinat