Rajapinnat robotteihin ja laitteisiin

MAXX tarjoaa rajapinnat kolmannen osapuolen laitteisiin lääkeroboteista digitaalisiin hintalappuihin ja mobiileihin maksupäätteisiin. Valmiiden rajapintojen avulla erilaisia robotteja ja laitteita on helppo integroida MAXXiin ja ottaa käyttöön.

Verkkokauppojen integroinnit

Konsultoimme ja suunnittelemme apteekkien verkkokauppojen integrointeja Suomessa ja Ruotsissa. Autamme verkkokauppojen käyttöönotossa ja projektien läpiviennissä. Meiltä saat rajapinnat MAXX-apteekkijärjestelmästä yleisimpiin verkkokaupparatkaisuihin.

Remontit ja muutot

Saat yhteistyössä meidän ja kumppaneidemme kanssa remonttien ja muuttojen suunnittelun, projektinhallinnan ja hankinnat. Vahvana ja sitoutuneena kumppanina varmistamme, että liiketoiminta pääsee heti käyntiin uusissa hyvännäköisissä ja toimivissa tiloissa.

Omistajavaihdokset

Meillä on valmis toimintaprosessi ja palvelukokonaisuus niin apteekista luopumiseen, apteekin vastaanottamiseen kuin uuden apteekin perustamiseen. Avullamme hoituu tarvittava niin apteekkitilassa, varastossa, lupa-asioissa kuin it-ympäristössä.

Perustettava apteekki

Helpotamme uuden apteekin perustamista. Toimintamallimme avulla saat ketterästi luotua oikeanlaisen, asiakkaidesi tarpeisiin vastaavan varaston ja yhdessä suunnitellun asiakasrekisterimallin sekä palvelut asiakkaille.

Meistä sanottua

apteekkari jukka niemi hämeenlinnan tori-apteekki receptum järjestelmänvaihto

Ohjelman asennus ja käyttöönotto sujuivat loistavasti. Olen nähnyt monia järjestelmänvaihtoja ja tämä oli ehdottomasti paras ikinä.

Apteekkari Jukka Niemi, Hämeenlinnan Tori-Apteekki

Ilman Receptumin väen projektiosaamista ja suunnitelmallisuutta uuden apteekin perustaminen ei olisi onnistunut tiukassa aikataulussamme.

Apteekkari Anssi Pulkkinen, Jorvin apteekki

Kaipaatko lisätietoja?

Käyttäjätarinoita

Katso kaikki tarinat