Juha Antila

Juhalla on toimitusjohtajana pitkä kokemus apteekkialalta sekä apteekkiketjutoiminnasta ja it-projektijohtamisesta. Hän on strateginen ajattelija ja haastaa asiakkaat pohtimaan ratkaisuja eri näkökulmista.

juha.antila@receptum.fi

Pia Dromberg

Pialla on lähes 20 vuoden vankka osaaminen niin potilastietojärjestelmien projektinhallinnasta kuin apteekkialan räätälöintiprojekteista.

pia.dromberg@receptum.fi

Tanja Jusslin

Tanja on erikoistunut apteekkialan monikanavaisiin koulutusratkaisuihin. Hänellä on vankka tausta asiakastuessa ja koulutuksessa.

tanja.jusslin@receptum.fi

Jani Katajamäki

Jani on kokenut digitaalisten yhteisprojektien vetäjä. Hänellä on myös yli kymmenen vuoden kokemus ohjelmistokehityksen määrittelyprosesseista ja -projekteista.

jani.katajamaki@receptum.fi

Sami Laaksonen

Sami on Receptum Softwaren Raision kehitysyksikön vetäjä, jolla on 20 vuoden kokemus apteekkialan järjestelmien kehittäjänä. Hänen vahvuuksiaan on apteekkialan tuntemus ja sen huomioiminen ohjelmistoarkkitehtuurissa.

sami.laaksonen@receptum.fi

Mikael Luiro

Mikael on erikoistunut Ruotsin ja Norjan apteekkijärjestelmien sovellus- ja ratkaisuarkkitehtuuriin. Mikaelilla on myös pitkä kokemus verkkokauppaintegraatioprojekteista.

mikael.luiro@receptum.fi

Harri Masko

Harrin erikoisalana on apteekkien liiketoiminnan ja prosessien kehittäminen. Hänellä on kokemusta yli 250 apteekin kouluttamisesta, konsultoinnista ja järjestelmävaihto- ja käyttöönottoprojekteista.

harri.masko@receptum.fi

Tuomas Miskala

Tuomas on verkkoratkaisujen ja tietoturvan asiantuntija. Hän on erikoistunut tietoliikenneratkaisuihin, joilla turvataan apteekkialan yritysten liiketoiminta.

tuomas.miskala@receptum.fi

Anne Palin

Anne Palin on kokenut projektien johtaja IT-järjestelmien ja -ratkaisujen käyttöönotoissa ja kehittämisessä. Hänellä on vahva tausta liiketoiminnan ja prosessien kehittämisessä osana järjestelmähankkeita.

anne.palin@receptum.fi

Helena Hoppeler

Helena on erikoistunut tietoturvapalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen apteekkialan asiakkaille. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus tietosuoja- ja tietoturvakonsultoinnista sekä alan koulutuksesta.

helena.hoppeler@receptum.fi

Martti Simpanen

Martti on järjestelmänvaihtoprojektien organisoinnin ja läpiviennin erityisosaaja. Hän on toiminut pitkään apteekkijärjestelmien kouluttajana ja asiakastuessa.

martti.simpanen@receptum.fi

Antti Timonen

Antilla on pitkä kokemus apteekkialan it-projektien konsultoinnista ja sidosryhmien kanssa työskentelystä niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Receptum Softwaren toimitusjohtajana hän on näkemyksellinen mahdollistaja, joka pitää huolta, että ohjelmistot ja palvelut ovat aina huippulaatua.

antti.timonen@receptum.fi

Pia Ukkonen

Pia on erikoistunut apteekkien digitaalisten prosessien ja kuluttajapalveluiden suunnitteluun Pohjoismaissa. Pia on perehtynyt apteekkialan erityisvaatimuksiin niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa.

pia.ukkonen@receptum.fi

Mika Weckström

Mika on strateginen ajattelija ja innovaattori ja hän tuntee apteekkialan läpikotaisin. Mika on erikoistunut apteekkialan disruptiivisten digitaalisten ratkaisujen toteutukseen.

mika.weckstrom@receptum.fi