Receptum-konserni

Receptum Oy palvelee apteekkeja ja apteekkialan asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa sekä suunterveydenhuollon yrityksiä ja ketjuja Suomessa.

Receptum Software Oy kehittää ohjelmistomoduuleita ja räätälöityjä ratkaisuja useille toimialoille.

Receptum yhdistää teknologian huippuosaamisen apteekkitoimialan ymmärrykseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kun haluat luoda kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella, me olemme paras kumppani sinulle.

Meidän tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa omilla toimialoillaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme viiden tähden tuotteita ja palveluita. Pidämme huolta, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja että heidän yrityksensä voivat hyvin.

Satsaamme tämän takia jatkuvaan ja ketterään kehitykseen sekä edelläkävijyyteen. Tarjoamme asiakkaillemme alan edistyneimmät ohjelmistot ja tietotekniset ratkaisut parhaimmalla hinta-laatu-suhteella.

Meille on tärkeää reagoida nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja liiketoimintaympäristön muutoksiin.

Juha Antila, Receptumin toimitusjohtaja

Viiden tähden työyhteisö

Receptumin yhtiöt tarjoavat viiden tähden työpaikan, jossa jokainen tuntee työnsä tarkoituksen ja merkityksen. Hyvä ja rento työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen niin työssä kuin jaksamisessakin. Jatkuva koulutus ja osaamisen kehittäminen pitävät motivaation ja laadun korkealla. Olemme rohkeita edelläkulkijoita. Yhdessä kumppaneidemme kanssa luomme ratkaisuja, joilla pysymme asiakkaidemme kanssa alojemme huipulla.

Tervetuloa mukaan Receptumin viiden tähden matkalle!

Toimintamme perustuu Viiden tähden Receptum -ajatteluun, joka pohjautuu ISO9001:2015 laatustandardiin ja sitä kautta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen