Helppo käyttää

MAXX Hoitotieto toimii suoraan selaimessa eikä tarvita erillistä ohjelmaa. Se on käytettävissä sujuvasti myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Säästää aikaa

Tilausten teko ja käsittely on nopeaa, koska ne voi tehdä vaikka asiakkaan luona älypuhelimella. Asiakkaan tilaushistoria, lääkelistat ja tehdyt muutokset näkyvät palvelusta yhdellä silmäyksellä.

Turvallinen

MAXX Hoitotieto on tietoturvallinen, sillä kaikki tiedot ovat palvelussa käyttäjäkohtaisen salasanan takana. Henkilötunnukset eivät liiku järjestelmässä.

MAXX Hoitotieto

MAXX Hoitotieto on MAXXin käyttäjille ilmainen hoitokotien tai kotisairaanhoidon ja apteekin välinen lääkkeiden ja apteekin muiden tuotteiden tilausjärjestelmä. Se helpottaa ja nopeuttaa tilausten tekemistä, käsittelyä ja hallintaa.

Apteekissa MAXX Hoitotieto on integroitu MAXX-apteekkijärjestelmään ja siksi ei tarvita kirjautumista erilliseen ohjelmaan. MAXX Hoitotieto soveltuu kaiken kokoisille apteekeille ja yhteystyötahoille hoitokodeista kotisairaanhoitoon.

Antaa enemmän aikaa hoitoon

MAXX Hoitotiedon avulla hoitokodit ja kotisairaanhoito voivat tehdä lääketilaukset silloin, kun siihen on parhaiten aikaa, myös asiakkaan luona älypuhelimen nettiselaimella. MAXX Hoitotieto on helppo ja ilmainen työväline, joka vapauttaa aikaa hoitotyöhön.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Toimii selaimella, myös mobiililaitteilla
  • Helppo tapa tehdä lääke- ja tuotetilaukset suoraan lääkityslistasta kopioimalla tai vapaan tekstikentän avulla
  • Integroitu osaksi MAXXia, jolloin käyttäjä näkee kaiken tarpeellisen tiedon suoraan MAXXista ilman erillistä kirjautumista
  • Hoitokotiviesteistä luodaan automaattisesti palvelutapaukset
  • Annosjakelussa viestien lähetys ja nouto tapahtuvat automaattisesti taustalla
  • Voidaan hyödyntää myös apteekin Palvelupisteiden tilauksissa
  • Sensitiivinen data on tietoturvallisessa sähköisessä järjestelmässä
  • Kaikki tapahtumat jäljitettävissä: historiatiedoista näkee, kuka on tilannut milloin, mitä ja kenelle – tuplatilaukset helppo välttää