Vaikka MAXX olisi ollut apteekissa käytössä vuosia, voi henkilökunnan toimintatavoissa ja osaamisessa silti olla kehitettävää. Receptum tarjoaa koulutuksia etänä, verkossa ja paikan päällä – tai vaikkapa hybridinä, aina apteekin tarpeisiin soveltaen.

Takaisin

Lue lisää MAXX koulutuksista täältä.

 

Kysy Receptumin koulutuksista!

  • sales@receptum.fi
  • koulutustiimin päällikkö harri.masko@receptum.fi

Vaikka MAXX olisi ollut apteekissa käytössä vuosia, voi henkilökunnan toimintatavoissa ja osaamisessa silti olla kehitettävää. Receptumin tarjoama koulutus onnistuu etänä, verkossa ja paikan päällä – tai vaikkapa hybridinä, aina apteekin tarpeisiin soveltaen.

Receptumin verkkokurssien avulla voit helposti päivittää osaamista aihealue kerrallaan ja samalla järkeistää apteekin toimintatapoja. Verkkokursseja on mahdollista katsoa missä tahansa, koska tahansa, kuinka monta kertaa tahansa. Suosittuja verkkokursseja kehitetään koko ajan lisää.

Hybridimallilla perusteellista oppia apteekille

Yleistyvä malli on yhdistää verkkokurssit ja apteekilla käyty lähikoulutus, jolloin koulutuspäivänä voidaan keskittyä tiedon jalostamiseen ja jalkauttamiseen.

Receptum tarjoaa myös pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia paikan päällä. Koulutuskokonaisuuksien avulla käydään apteekin toimintoja läpi aihealueittain ja autetaan konkreettisesti viemään muutoksia apteekkiarjen tekemiseen.

Koulutusten tarkoituksena on saada apteekin perustoiminnot pyörimään sujuvasti, motivoida henkilökuntaa ja tuoda varmuutta tekemiseen. Samalla kitketään turhaa tekemistä pois ja saadaan lisää tuloksia aikaan.