Valitse sopiva koulutus

Receptum tarjoaa apteekeille monenlaista koulutusta. Jokaisessa koulutusmuodossa kouluttajina ovat Receptumin asiantuntijat. Miten erilaiset koulutusmuodot eroavat ja minkälainen koulutus sopii mihinkin tilanteeseen?

Webinaarit – asiaa tiivistetysti, katsottavissa apteekista käsin

Webinaariin liittyminen on helppoa ja edullista, usein ilmaista. Lähetyksiä voi seurata apteekista käsin vaikka koko henkilökunnan voimin. Osallistuminen onnistuu matalalla kynnyksellä, sillä työaikaa kuluu webinaarissa yleensä maksimissaan tunti. Webinaarit sopivat koulutuksiin, joissa asiat voidaan esittää tiivistetysti, eikä välttämättä tarvita tiivistä vuorovaikutusta kouluttajan ja koulutettavien välillä. Jos jonkin webinaarin asia jää epäselväksi, siihen voi palata myöhemmin katsomalla tallenteen.

Toiveita webinaarien aiheista voi lähettää osoitteella koulutus@receptum.fi.

Räätälöidyt koulutukset – oman apteekin tarpeisiin

Räätälöidyssä, apteekkikohtaisessa koulutuksessa pureudutaan juuri oman apteekin ongelmiin ja koulutustarpeeseen. Tieto välittyy tehokkaasti vaikka koko henkilökunnalle. Loistava koulutusmuoto, kun apteekissa halutaan esimerkiksi ottaa käyttöön uusia toimintamalleja tai laittaa muutosprosesseja käyntiin yhdessä henkilökunnan kanssa.

Seminaarit ja koulutuskiertueet – ajankohtaisista asioista edullisesti

Useamman apteekin toivomista asioista ja monesta ajankohtaisesta aihealueesta järjestämme myös seminaarityyppistä koulutusta eri paikkakunnilla. Koulutusten sisältö on paikkakunnasta riippumatta sama. Niinpä kustannukset pyritään pitämään osallistujille edullisina. Mahdollisuuksien mukaan tilaisuudet järjestetään ilta-aikaan.

Verkkokoulutukset – räätälöity- tai monimuotokoulutus oman koneen ääressä

Verkkokoulutusalustaa hyödynnetään esimerkiksi räätälöidyissä monimuotokoulutuksissa. Alusta voi olla käytössä myös silloin, kun koulutetaan kokonaan uusia asioita ja aihealeita. Tässä koulutusmuodossa voidaan antaa esimerkiksi erilaisia pohdinta-, lisä- ja ennakkotehtäviä, jotka täydentävät muita opintoja ja koulutuksia.

Videot – uudelleenkatsottavaa tietoa tehokkaasti

Uusista MAXXin ominaisuuksista tai isommista asiakokonaisuuksista voidaan osa koulutuksesta toteuttaa myös videoilla. Videon etuna on toistettavuus ja laaja levikki. Videon voi katsoa vaikka koko henkilökunnan voimin, jolloin asiasta pystyy keskustelemaan yhdessä ja tieto siirtyy kaikille.