Verkkoyhteyden valinnasta varastonhallintaan

  • 31.3.2020

Uudelle apteekille on tärkeää, että tietoliikenneyhteydet toimivat ja että varastossa on tarjolla sitä, mitä asiakkaat tulevat hakemaan.

MAXXin käyttö ei ole operaattorisidonnaista ja Receptum auttaa liittymän valinnassa. Kilpailutamme aina verkkoyhteydet apteekin liiketilaan. Näin apteekille saadaan edullinen ja toimiva liittymä.

Liittymä on myös tuplavarmistettu sillä, että varsinainen liittymä on eri operaattorilta kuin varayhteys. Näin työ jatkuu katkeamatta, vaikka jonkun operaattorin verkko kaatuisi.

Perustettavan apteekin yksi suurimpia haasteita on varaston perustaminen. Myynninmukainen tilaustapa auttaa perustamaan varaston nollasta. Ohjelmaa lukee toteutuneita myyntejä ja muokkaa varastoa oikeanlaiseksi, niinpä se helpottaa varaston perustamista ja myöhemmin varaston hallintaa. Tilauksen teko on nopeaa ja tilauksen voi tehdä kuka tahansa, sillä tuotteiden liikkumista ei tarvitse tietää tarkasti. Järjestelmä huolehtii, että tavaraa tilataan sopivasti suhteessa myyntiin.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[bwscaptcha bwscaptcha-341]

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

[bwscaptcha bwscaptcha-476]

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki