Uusi tuotehaku helpottaa ja nopeuttaa reseptinkäsittelyä

Uusi tuotehaku reseptinkäsittelyssä tuo useita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat farmaseuttien työskentelyä. Näitä ominaisuuksia on toivottu paljon. Ne kannattaakin ottaa haltuun ja hyötykäyttöön pikaisesti.

Tässä kuusi vinkkiämme nopeampaan ja helpompaan reseptinkäsittelyyn uuden tuotehaun avulla:

  1. Tuotetiedot ja tuoteinfotFarmaseutti näkee reseptinkäsittelyn tuotehaussa edellisen toimituksen heti. Tieto aikaisemmasta toimituksesta saadaan joko sähköisen reseptin reseptikannasta tai paperireseptien yhteydessä MAXXista edellisestä toimituksesta.
  2. Tuoteinfot näkyvät jo tuotehaussa, kun aikaisemmin tuoteinfot ovat näkyneet vasta loppuinfossa.  Tällöin farmaseutti voi jo tuotetta valittaessa neuvoa asiakasta tuotteeseen liittyvistä tärkeistä asioista kuten esimerkiksi sen huonosta kestosta tai todetuista haittavaikutuksista yhdessä toisen tuotteen kanssa. Kun kaikki reseptinkäsittelyyn vaikuttava tuotetieto on heti saatavilla, reseptinkäsittely sujuu sukkelammin.
  3. Arviohinta kertoo, kuinka paljon asiakas tulee maksamaan tuotteesta kelakorvauksen jälkeen. Tämä helpottaa ja nopeuttaa farmaseutin työtä tilanteissa, joissa asiakas kysyy, kuinka paljon hän joutuu itse tuotteesta maksamaan.
  4. Lääkärin reseptille määräämä lääkärinvaihtokielto näkyy nyt suoraan tuotevalinnassa, mikä helpottaa ja nopeuttaa reseptinkäsittelyä. MAXX tunnistaa automaattisesti lääkärinvaihtokiellon ja merkitsee kiellon lääkkeen vaihtamisesta edullisempaan. Aikaisemmin lääkärinvaihtokiellon sai näkymään vasta tuotteen valinnan ja reseptin aukaisemisen jälkeen, mikä aiheutti turhaa työtä.
  5. Kun aikaisemmin apteekissa farmaseutin on itse pitänyt osata täyttää oikea koodi huumausaineiksi luokiteltavissa lääkkeissä, niin nyt huumekoodi täyttyy automaattisesti lääkkeen vaikuttavan aineen mukaisesti. Myös tämä helpottaa ja nopeuttaa farmaseutin työtä.
  6. Tuotehaussa voi jo heti alussa vaihtaa pakkauskoon asiakaan valitsemaan lääkärin reseptissä ilmoittaman sijaan. Aikaisemmin piti palata tuotevalinnan jälkeen vaihtamaan tuotetta jos halusi eri pakkauskoon kuin mitä reseptissä oli määrätty.

 

Uusi tuotehaku