Täydellinen apteekki -koulutusohjelma – ilmoittaudu mukaan

Haluatko rakentaa tehokkaat ja laadukkaat prosessit apteekkiisi? Entä kaipaatko vinkkejä, miten luoda toimivia rutiineja ja toimintamalleja, joilla saavutat mitattavia tuloksia? Ilmoittaudu mukaan koko kevään 2019 kestävään koulutusohjelmaan.

Täydellinen apteekki -koulutusohjelman avulla löydät apteekkiisi tehokkaita ja toimivia ratkaisuja ja opit viemään ne käytäntöön. Teemme läpileikkauksen apteekin tärkeimmistä prosesseista ja annamme konkreettisia esimerkkejä toimivista käytännöistä. Käymme yhdessä läpi johtamista, mittareita, varastonhallintaa, hinnoittelua sekä asiakaspalvelua tukevia toimia.

Koulutuskokonaisuuteen kuuluu kaikille yhteinen koulutuspäivä, 5 webinaaria sekä henkilökohtaista sparrausta. Kokonaisuuden hinta on 3 900 euroa (+ alv). Kouluttajina toimivat Harri Masko ja Linda Seppälä. Koulutus on tarkoitettu proviisoreille ja apteekkareille, jotka haluavat viedä käytäntöön toimintamallit, joilla varmistetaan että liiketoiminnasta saadaan kaikki hyöty irti työtyytyväisyydestä tinkimättä.

Alkuvuodesta alkavaan pilottiryhmään otetaan noin viisi apteekkia. Ilmoita kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella ja me otamme sinuun yhteyttä. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.