MAXX on ainoa suomalainen apteekkijärjestelmä. Se on saanut tästä tunnustukseksi Avainlipun.

MAXX on ainoa suomalainen apteekkijärjestelmä. Se on saanut tästä tunnustukseksi Avainlipun.

Olemme tehneet suomalaista apteekkijärjestelmää suomalaisten apteekkien hyväksi jo 30 vuoden ajan. Tämän matkan varrella olemme saaneet tuotteillemme suomalaisen työn kunniaksi Avainlipun.

Meille on aina ollut selvää, että suomalainen tekeminen on meille etu. Kun kaikki osaaminen ja ohjelmistojen koodi on meidän omissa käsissä, pystymme reagoimaan muutoksiin nopeasti. Pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja nopeisiin muutoksiin lainsäädännössä, kun emme ole sidottuja ulkomaisten järjestelmätoimittajien ratkaisuihin.

Suomalaisen Työn Liiton mukaan vahvalla kotimaisella kysynnällä on keskeinen rooli elinvoimaisten kotimarkkinoiden toimivuudessa: kuluttamalla suomalaisia tuotteita ja palveluita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Mikäli jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuukaudessa enemmän suomalaisiin tuotteisiin, Suomeen syntyisi vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa.

Receptum jatkaa suomalaisella tiellä yhdessä suomalaisten apteekkien kanssa ja luottaa sataprosenttiseen kotimaiseen osaamiseen myös tulevaisuudessa.

Osta työtä Suomeen -päivänä,
Juha Antila
Receptum