Stressi pois apteekin perustamisesta ja vaihdoksista

Onko edessäsi uusi ura apteekkarina tai perustatko uuden apteekin nollasta? Vai onko aika luopua apteekista? Receptum on kumppanisi kaikissa vaiheissa.

Kun apteekki vaihtaa omistajaa tai uusi apteekki on aluillaan, muistettavaa ja tehtävää on paljon. Apteekkarin vaihtuessa itse myymälä ja työntekijät ovat usein olemassa, mutta monenlaista paperisotaa ja teknisiä valmisteluja on silti melkoisesti.

Receptumilla on pitkä kokemus kaikista apteekin perustamiseen ja vaihtoon liittyvistä vaiheista. Älä siis aloita vaihdosta yksin, vaan tehdään se yhdessä.

Aloittavan apteekkarin palvelut

Ensimmäistä apteekkiaan perustavalle Receptum tuo avuksesi moneen kertaan testatun prosessin muutoksen läpiviemiseen.

Huolehdimme puolestasi myös kaikista apteekin järjestelmiin ja laiteympäristöön liittyvistä asioista sovituin osin tai avaimet käteen -palveluna.

Luopuvan apteekkarin palvelut

Kun on aika siirtää kapula seuraavalle, Receptum on apteekkarin luottokumppani. Receptum huolehtii ja auttaa luopuvan apteekkarin liiketoiminnan päättämisessä.

Autamme siinä, miten myyntilaskut ja reskontra hoidetaan loppuun asti myös apteekkikaupan jälkeen. Siirrämme myös Receptumin toimittamien järjestelmien sopimukset uudelle apteekkarille ja teemme puolestasi laiteluettelot myyntiä varten.

Apteekin perustaminen tyhjästä

Aivan uudessa, perustettavassa apteekissa on huolehdittava muun muassa liiketilan suunnittelusta ja muutoksista, henkilökunnan palkkaamisesta, tietoliikenteestä ja tuotehallinnasta IT-ratkaisuista puhumattakaan. Jo varaston suunnittelu ja apteekin asiakaspalvelumallin luominen vaativat aikaa ja pohdintaa.

Receptumilla on kaikesta tästä pitkä kokemus. Hyödynnä siis perustettava apteekki -palveluamme.

Avataan yhdessä apteekkisi!

Lue lisää tästä.