“Meille receptumlaisille asiakas on aina ollut kaiken perusta. Toimintamme lähteekin asiakkaan palvelemisesta ja tarpeista”, sanoo Juha Antila, Receptumin toimitusjohtaja.

Receptumin palvelut ja ohjelmistot onkin alusta alkaen kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Avainasemassa ovat olleet myös hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit.

“Tavoitteemme on auttaa aidosti asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa. Haluamme tarjota asiakkailleen siksi viiden tähden tuotteita ja palveluita, eli parasta mahdollista laatua kilpailukykyiseen hintaan. Haluamme pitää huolta, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja heidän yrityksensä voi hyvin”, Antila sanoo.

Tämän takia Receptum tarjoaa paitsi ohjelmistoja ja tietoteknisiä laitteita myös kokonaisvaltaista palvelua ja tukea huollon, koulutusten ja konsultoinnin muodossa.

Tuotteemme kehittyvät sinun kanssasi

Receptum satsaa jatkuvaan ja ketterään kehitykseen sekä edelläkävijyyteen. Receptumilla onkin tarjota asiakkailleen alan kehittyneimmät ohjelmistot ja tietotekniset ratkaisut parhaimmalla hinta-laatu-suhteella.

“Meille on tärkeää reagoida nopeasti asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja liiketoimintaympäristön muutoksiin. Emme elä kellon tai kalenterin vaan asiakkaiden tarpeiden ja alan vaatimusten mukaan. Kehitys on jokapäiväistä”, Juha Antila painottaa.

Receptumlaiset pitävät huolta asiakkaiden tarpeista monipuolisesti. Ei ole asiaa tai ongelmaa, johon ei voisi pyytää apua. Tuemme myös liiketoiminnan vakautta luotettavilla tietoturva- ja suojaratkaisuillamme, ja selvitämme tietotekniikkaan liittyvät ongelmat ennen kuin niitä syntyykään. Asiakkaanamme voit huoletta jättää kaikki teknologiset ratkaisut hoidettavaksemme.

Olemme myös mahtava työyhteisö

Receptum tarjoaa myös viiden tähden työpaikan, jossa jokainen tuntee työnsä tarkoituksen ja merkityksen. Hyvä ja rento työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen niin työssä kuin jaksamisessakin. Huolehdimme hyvästä sisäisestä tiedotuksesta ja siitä, että yhdessä syntyy aina parasta mahdollista laatua. Jatkuva koulutus ja osaamisen kehittäminen pitävät motivaation ja laadun korkealla. Olemme rohkeita edellä kulkijoita. Yhdessä asiakkaiden, sidosryhmien ja kollegoiden kanssa luomme ratkaisuja, joilla pysymme asiakkaidemme kanssa alojemme huipulla.

Tervetuloa mukaan Receptumin viiden tähden matkalle!


Toimintamme perustuu Viiden tähden Receptum -ajatteluun, joka pohjautuu ISO9001:2015 laatustandardiin ja sitä kautta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.