Receptum on kumppanisi muutoksessa

Onko edessäsi uusi ura apteekkarina tai oletko perustamassa uutta apteekkia nollasta? Vai onko aika luopua omasta apteekista? Receptum on kumppanisi kaikissa muutosvaiheissa.

Kun apteekki vaihtaa omistajaa tai uusi apteekki on aluillaan, muistettavaa ja tehtävää on paljon. Apteekkarin vaihtuessa monenlaista paperisotaa ja teknisiä valmisteluja on melkoisesti, silloinkin, kun myymälätila ja henkilökunta pysyy samana.

Receptumilla on pitkä kokemus kaikista apteekin perustamiseen ja vaihtoon liittyvistä vaiheista. Älä siis aloita vaihdosta yksin, tehdään se yhdessä.

Aloittavan apteekkarin palvelut

  • Ensimmäistä apteekkiaan perustavalle Receptum tuo avuksi useaan kertaan testatun prosessin muutoksen läpiviemiseen.
  • Huolehdimme yhdessä sinun kanssasi kaikista apteekin järjestelmiin ja laiteympäristöön liittyvistä asioista sovituin osin tai avaimet käteen -palveluna.

Luopuvan apteekkarin palvelut

  • Kun on aika siirtää kapula seuraavalle, Receptum on apteekkarin luottokumppani. Receptum huolehtii ja auttaa luopuvan apteekkarin liiketoiminnan päättämisessä.
  • Autamme siinä, miten myyntilaskut ja reskontra hoidetaan loppuun asti myös apteekkikaupan jälkeen. Siirrämme myös Receptumin toimittamien järjestelmien sopimukset uudelle apteekkarille ja teemme puolestasi laiteluettelot myyntiä varten.

Apteekin perustaminen tyhjästä

  • Aivan uudessa, perustettavassa apteekissa on huolehdittava muun muassa liiketilan suunnittelusta ja muutoksista, henkilökunnan palkkaamisesta, tietoliikenteestä ja tuotehallinnasta IT-ratkaisuista puhumattakaan. Jo varaston suunnittelu ja apteekin asiakaspalvelumallin luominen vaativat aikaa ja pohdintaa. Receptumilla on kaikesta tästä pitkä kokemus. Hyödynnä siis perustettava apteekki -palveluamme.

Avataan yhdessä apteekkisi!