15 apteekkia vaihtanut MAXXiin puolessa vuodessa

Receptumilla on enemmän apteekkiasiakkaita kuin koskaan aikaisemmin, niin Suomessa kuin Ruotsissa. Apteekkiasiakkaiden määrä ylittää Suomessa 400 vielä tämän vuoden aikana. MAXX-järjestelmään on vaihtanut 290 Linnea-apteekkijärjestelmää käyttänyttä apteekkia ja 100 Salix-järjestelmää käyttänyttä apteekkia. Jo 68 prosenttia kaikista Suomen resepteistä toimitetaan MAXXilla.

“Viimeisen kuuden kuukauden aikana 15 apteekkia on vaihtanut MAXX-järjestelmään Suomessa. Seuraavan kuukauden aikana 5 apteekkia siirtyy MAXX-järjestelmään”, iloitsee toimitusjohtaja Juha Antila.

Myös Ruotsissa MAXX-apteekkijärjestelmän edut on huomattu. Kahden viime kuukauden aikana 5 apteekkia on vaihtanut MAXXiin Ruotsissa. Parhaillaan Receptum neuvottelee MAXX-järjestelmän toimituksista Norjaan.

“Laajentuminen Pohjoismaissa antaa meille mahdollisuuden entistäkin voimakkaampaan ja parempaan MAXXin kehitystyöhön, mistä kaikki suomalaiset asiakkaamme hyötyvät. Loppuvuoden aikana olemme mm. tuomassa Suomen reseptinkäsittelyyn uudistuksia, jotka ovat Ruotsissa jo käytössä”, Antila kertoo.

Koska keskimäärin jokaisena täytenä työviikkona yksi apteekki siirtyy MAXX-järjestelmään, apteekkijärjestelmän vaihdot sujuvat nopeasti ja rutiinilla. “Kokemuksemme perusteella pystymme hyvin ennakoimaan ja välttämään vaaran paikat ja toteuttamaan järjestelmän vaihdon yhden yön aikana”, Antila sanoo.

Lue tästä linkistä miten Jokioisten apteekissa siirryttiin MAXX-järjestelmään yhden yön aikana.