Päivitä tietoturvasi huippuun Kyberturvapalvelulla

Noin 99 prosenttia asiakkaistamme on ottanut käyttöön monipuolisen Tietoturvapalvelumme. Tämän ansiosta suomalaisten MAXX-apteekkien tietoturva on todella korkealla tasolla kaikilla mittareilla vertailtuna. Hyvän tietoturvan lisäksi on tärkeää myös havaita ja estää ajoissa mahdolliset tietomurrot ja kohdennetut tietoturvahyökkäykset.

Tarjoammekin nyt mahdollisuutta päivittää Tietoturvapalvelu Kyberturvapalveluun. Se tuo mukanaan lisäominaisuuksia, jotka auttavat tietomurtojen havaitsemisessa ja estämisessä. Työasemien ja palvelimien sensoreiden tuottaman tiedon ja tekoälyn yhteistyöllä ympäristön tila on jatkuvan tarkkailun alla ja vakavista poikkeamista tulee hälytykset. Kyberturvapalvelu antaakin välittömän näkyvyyden tietoturvatilanteeseen ja tietoturvapoikkeamiin. Se auttaa havaitsemaan tietomurrot nopeasti, jolloin yritys ja sen arkaluonteiset tiedot saadaan turvattua ajoissa. Palvelu takaa myös, että hyökkäyksen sattuessa saat välittömästi tuen ja avun asiantuntijoilta.

Tietomurrot ovat lisääntyvä ilmiö maailmalla ja yli puolet kaikista maailman rikoksista tapahtuu nykyään verkossa. Tarve ennakoivalle suojautumiselle ja murtoihin varautumiselle on siis enemmän kuin tarpeellista.

Lisätietoa Kyberturvapalvelusta

Lisää tietoa saat MAXXnetissä. Jos et ole vielä Receptumin tietoturvapalveluasiakas, mutta kiinnostuit asiasta, olethan yhteydessä meihin: sales@receptum.fi.