Osoitetiedot

MAXXissa asiakkaan tiedoissa on osoitteet-välilehti, jota kannattaa hyödyntää monipuolisesti ja varmistaa, että tietosuoja säilyy jokaisessa tilanteessa.

Tässä vinkit osoitetietojen eri kenttien hyödyntämiseen:

  • Toimitusosoite: Tätä kenttää kannattaa käyttää esimerkiksi silloin, kun lääkkeet toimitetaan hoitokotiin, joka jakaa lääkkeet asiakkaalle. Hoitokodin toimitusosoitteen lisäksi kenttään voidaan laittaa myös omaisen osoite, jonne lääkkeet toimitetaan asiakkaan sijaan.
  • Yhteyshenkilö: Kun asiakkaalla on tietty yhteyshenkilö, johon apteekista ollaan tarvittaessa tai säännöllisesti yhteydessä, tähän kenttään kannattaa lisätä yhteyshenkilön tiedot. Esimerkiksi omaishoitajan yhteystiedot tai hoitokodin omahoitajan yhteystiedot.
  • Asiakkaan viiteLaskutusosoite: Kun lasku ei mene asiakkaan omaan osoitteeseen, uusi laskutusosoite lisätään laskutusosoite-kenttään. Näin esimerkiksi asiakkaan nimi ei näy laskun osoite -kentässä, kun lasku menee esimerkiksi edunvalvojalle. Näissä tapauksissa asiakkaan nimi lisätään asiakkaan viitteeksi ja asiakkaan nimi näkyy laskun oikeassa yläkulmassa. Näin asiakkaan tietosuoja säilyy.