MAXXissa voit tilata tuotteet yhtä aikaa useasta eri tukusta. Samalla kertaa voi tilata tukuista niin apteekin kuin osakeyhtiön tuotteita, sillä MAXX osaa automaattisesti eritellä ja raportoida apteekin ja osakeyhtiön samaan aikaan tilattavat tuotteet omina tilauksina. Tämä säästää merkittävästi tukkutilauksiin käytettävää aikaa.

MAXX tekee automaattisen tilausehdotuksen niistä tuotteista, jotka ovat loppumassa. Tilausehdotuksessa näkyy selkeästi myös se onko tuote menossa suoraan asiakkaalle ja se onko tuote tukkuliikkeestä loppu.

Jos tuote on loppu tukusta, tilauksen yhteydessä voi helposti tarkistaa onko geneeristä vaihtoehtoa puuttuvalle tuotteelle saatavilla ja valita geneerinen tuote puuttuvan tilalle.

Tee näin:

  1. Valitse listalta ne tukkuliikkeet, joista haluat tilata samaan aikaan
  2. Tarkista MAXXin tilausehdotus ja poista ne tuotteet, joita et halua tilata.
  3. Lisää tarvittavat muut tilattavat tuotteet ja valitse tukusta loppuneiden tuotteiden tilalle vaihtoehtoiset tuotteet.
  4. Tee tilaus.

 

Vinkki: Jos tilaat tukusta hinnastotuotteen, MAXX ehdottaa automaattisesti hinnastotuotteen perustamista varastotuotteeksi. Tämä kannattaa tehdä tukkutilauksen yhteydessä. Samalla voit jo lisätä myyntihinnoittelukoodin, varastopaikan ja tilausparametrit.