Ei enää työssä käytettyjen palvelujen kuten TamroPortin ja OriolaPron tunnuksia ja salasanoja paperisille lapuille työpöydän tai näytön kulmaan. Tämä perinteinen keino on tietoturvallisesti huono tapa säilyttää tärkeitä tunnuksia ja salasanoja.

Siksi loimme uuteen intraan turvallisen ja helppokäyttöisen salasanapankin. Uuteen intraan pystyy tallentamaan eri palveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat. Tallennuksen yhteydessä voi valita ovatko tunnukset ja salasanat kaikille yleisiä yrityskohtaisia vai henkilökohtaisia. Intraan tallennettuja henkilökohtaisia salasanoja ei pääse näkemään kukaan muu kuin käyttäjä itse.

Kun olet tallentanut intraan käyttäjätunnuksen ja salasanan, niin sen jälkeen kirjautuminen kyseiselle sivustolle tapahtuu suoraan linkkiä klikkaamalla. Tunnuksia ei siis tarvitse joka kerta naputella uudelleen vaan yleisesti käytettyihin palveluihin pääsee kirjautumaan aikaisempaa nopeammin.

Tällä hetkellä salasana-palvelussamme on apteekkien yleisimmin käyttämät palvelut valmiina ja jatkossa apteekit pystyvät lisäämään palveluun omia sivustojaan.

Tunnukset ja salasanat ovat tietokannassa salattuna. Joten vaikka erittäin epätodennäköisesti hakkeri pääsisi salasanoihin käsiksi, niitä ei salattuina pysty käyttämään hyödyksi.