Käyttääkö apteekkisi vielä tavaranpurussa perinteistä tapaa, jossa jokainen tukusta tulleen tuotteen viivakoodi luetaan erikseen? Ei kannattaisi.

Sähköisen lähetteen avulla tavaranpurku onnistuu hetkessä ja aikaa säästyy rutkasti. Muutaman klikkauksen jälkeen tukusta tulleet tavarat ovat MAXXin varastonhallinnan saldoilla ja tuotteet voidaan laittaa paikoilleen myyntihyllyihin tai varastoon.

Näin teet tavaranpurun sähköisen lähetteen avulla

1. Valitse Saapuneet tukkulähetteet -kohdasta sähköinen lähete, jonka tavarat haluat purkaa.

2. Klikkaa Saavuta-painiketta, jolloin näet luettelon tilaukseen kuuluvista tuotteista.

3. Käy läpi tarkistuslistalle nousseet tuotteet kuten huumeet sekä kalliit ja nopeasti vanhenevat tuotteet. Nämä kannattaa tavaranpurussa tarkistaa manuaalisesti. Joka tilauksessahan näitä tuotteita ei ole, jolloin tarkistuslistaa ei tule näkyviin.

4. Lopuksi MAXX tekee automaattisesti listan tuotteista, jotka on tilattu asiakkaille. Mikäli apteekissa on käytössä keräilykirjoitin, sinne tulostuu näistä tuotteista laput, joissa kerrotaan mikä tuote on ja kenelle asiakkaalle se toimitetaan.

5. Hyväksy tilaus vastaanotetuksi. Tavaranpurku sähköisellä lähetteellä on tehty.

Näin löydät asiakkaan tarvitseman tuotteen hetkessä

Usein apteekissa asiakas saapuu kysymään tilaamaansa tuotetta samaan aikaan, kun tukusta tulleet tavaralaatikot odottavat vielä purkamista. Tällöin ei kannata lähteä etsimään asiakkaan tarvitsemaa tuotetta laatikko kerrallaan, vaan kannattaa käyttää MAXXin sähköisen lähetteen tuotehakua. Haun jälkeen näet sen laatikon numeron, josta tuote löytyy, jolloin ei tarvitse kaivaa kaikkia laatikoita läpi.