Näin nopeutat kuukaudenvaihteen toimintoja

Vuodenvaihteessa tuotteiden hintojen päivitys on usein ikävä kiireellinen tehtävä, johon kuluu aikaa yllättävän paljon. Siksi loimme MAXXiin kätevän keinon, jonka avulla apteekki voi tulostaa muuttuneet hintatarrat jo ennen hinnaston päivitystä.

Kun muuttuneet hintatarrat on käytettävissä ennen hinnaston päivitystä, apteekin työntekijät voivat paljon aikaisempaa joustavammin suunnitella uusien hintatarrojen laittamisen omille paikoilleen. Uudet hintatarrat saadaan paikoilleen aikaisempaa nopeammin ja koko hinnaston päivitys sujuu aikaisempaa mukavammin ja helpommin.

Muuttuneet hintatarrat saadaan tulostettua jo ennen hinnaston päivitystä simuloidun hinnastopäivityksen avulla. Simuloitu hinnastopäivitys edellyttää vain sitä, että uusi tuleva hinnasto on ladattu MAXX-palvelimelle.

Simuloitu hinnastonpäivitys

MAXXissa simuloitu hinnaston päivitys löytyy kohdasta Tavaraliikenne -> Varastotoiminnot -> Hinnastopäivitys. Hinnastopäivityksessä pitää ruksia kohta Käynnistä simuloituna Simuloitu hinnaston päivitys -laatikosta.