MAXXNetistä löytyy niin uusin tieto kuin ratkaisut pulmiin

MAXXNet on monipuolinen kanava, joka toimii nopeana tiedotuskanavana, ohjeiden ja koulutustietojen kotipesänä sekä yhteydenpitokanavana Receptumin suuntaan.

MAXXNet on tärkeä kanava esimerkiksi mahdollisissa järjestelmän häiriötilanteissa. Häiriötiedotteet tulevat suoraan omalle näytöllesi.

Kerran viikossa MAXXNet lähettää myös käyttövinkin, jonka avulla opit hyödyntämään MAXXin ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.

MAXXNet auttaa myös silloin, kun apteekissa tarvitaan ohjeistusta. Ohjeet ja tiedotteet löytyvät avainsanojen avulla hakutoiminnoissa. Voit valita, etsitkö tietoa koko MAXXNet-sivustolta, tiedotteista vai MAXXin käsikirjoista (Hae MAXX ohjeista).

MAXXNet on myös kätevä kanava olla yhteydessä Receptumiin tai tehdä vaikka huoltokutsu. Yhteystiedoissa voit käydä kurkkimassa, millaista porukkaa Receptumilla on töissä ja auttamassa apteekkeja MAXXin ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Ajantasaisin tieto Receptumin tarjoamista MAXX-käyttäjien tuki- ja koulutuspaketeista on MAXXNetissä vain klikkauksen päässä. Sieltä löydät myös tietoa valikoimissamme olevista laitteista ja palveluista. MAXXNet antaa parhaat vinkit ja opastuksen apteekkiremontteihin ja kaikkeen siihen, mitä apteekkarin vaihdoissa on otettava huomioon.


Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa MAXXNetistä, voit aina laittaa meille viestiä tai olla suoraan yhteydessä Help Deskiin.