MAXXin ennakkotilaus parantaa asiakastyytyväisyyttä

ennakkotilauslistaAsiakastyytyväisyyttä voi parantaa käyttämällä MAXXin ennakkotilausta. Apteekin asiakkaalle voi nyt merkitä tilattavan tai varattavan tuotteen tilattavaksi esimerkiksi kolmen kuukauden päähän. Tuote tilataan automaattisesti oikeaan aikaan. Tilaus ei jää tekemättä eikä sitä tehdä liian aikaisin turhaan varastoon odottamaan.

Farmaseutti voi asiakaspalvelutilanteessa kertoa asiakkaalle, että me teemme tästä tuotteesta ennakkotilauksen ja ilmoitamme sinulle kun voit hakea tuotteen apteekistamme. Tämä lisää asiakasuskollisuutta, mikä on tärkeää eReseptin aikakaudella.

Mikäli ennakkotilattava tuote on kallis tai harvoin menevä, ennakkotilaukselle on mahdollista määrittää ennakkovahvistus ennen tuotteen tilaamista. Tällöin tilauksen tekijä saa listan niistä tilauksista, mitkä pitää vahvistaa asiakkaalta ennen tuotteen tilaamista. Farmaseutti soittaa asiakkaalle ja vahvistaa tuotteen tilaamisen. Jatkossa tilausvahvistus voidaan tehdä myös tekstiviestitse, silloin kun asiakas niin haluaa.

ennakkotilaus