kampanjahinnoittelu1MAXXin kampanjahinnoittelun avulla voit tehdä helposti ja nopeasti  kampanjatarjoukset ja tulostaa niille hintatarrat helposti.

Kampanjahinnoittelussa kannattaa kampanjalle antaa tunnistettava nimi, ajanjakso jona kampanja on voimassa ja koskeeko kampanja kaikkia asiakkaita vaiko vain tiettyä asiakasryhmää. Tämän jälkeen lisäät kampanjaan haluamasi tuotteet ja tulostat tuotteille tarrat. Kampanja on valmis.

MAXXin raporteista ja myyntigrafiikoista näet helposti ja nopeasti, miten tarjouskampanja toimii. Voit esimerkiksi verrata kampanjassa mukana olevien tuotteiden myyntiä edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Tarkemmat yksityiskohtaiset ohjeet kampanjahinnoittelusta ja kampanjan onnistumisen seurannasta löydät Maxxnetistä MAXX-Käsikirjoista.

MAXXin raporteista ja myyntigrafiikoista näet helposti ja nopeasti, miten tarjouskampanja toimii. Voit esimerkiksi verrata kampanjassa mukana olevien tuotteiden myyntiä edelliseen vuoteen vastaavaan ajanjaksoon.

Myyntigrafiikoista näet, miten tarjouskampanja toimii. Voit myös verrata kampanjatuotteiden myyntiä edelliseen vuoteen vastaavaan ajanjaksoon.