Kameraintegraatio helpottaa kameravalvontaa

Apteekin valvontakamerat on mahdollista integroida MAXXiin. Kameraintegraatiossa MAXXiin tulee näkyviin kamerapainike, jota painamalla saa otettua sillä hetkellä työasemaan määritetyllä kameralla kuvan.

Painike on nopea tapa ottaa kuva akuutista tilanteesta, esimerkiksi reseptiväärennöksen epäilystä tai uhkaavasta käytöksestä, menemättä valvontakamerajärjestelmään.

Valvontakamerajärjestelmä tallentaa kuvaa jatkuvasti, mutta MAXXissa olevalla painikkeella helpotetaan tapahtumien muistamista ja etsimistä valvontakamerajärjestelmästä. Yksittäisen kuvan voi tulostaa tai lähettää sähköpostitse esimerkiksi viranomaisille.

Jos apteekkarilla on MAXX-kotiyhteys, hän voi käyttää MAXXiin integroitua valvontakamerajärjestelmää etäyhteyden avulla kotoa tai matkalta.

Valvontakamerat vähentävät myymälävarkauksia

Valvontakameroilla on ennalta ehkäisevä vaikutus myymälävarkauksiin. Laitteistot ovat ammattikäyttöön suunniteltu, joten niiden videoita ei voi ladata julkiseen internetiin.

Valvontakameroiden käyttö lisää henkilökunnan turvallisuuden tunnetta.

Toimii MAXXin lisäksi myös Salix- ja PD3-järjestelmissä

Receptumin toimittaman valvontakamerajärjestelmän käyttö onnistuu selaimella miltä tahansa apteekin työasemalta niin MAXX-apteekeissa kuin Salix- ja PD3-apteekeissa. Erillisiä valvontakameranäyttöjä ei tarvita, mikä säästää kustannuksissa.

Valvontakamerajärjestelmän asentaminen ei vaadi erikoiskaapeleita. Normaalit atk-kaapelit riittävät. Valvontakamerat saavat virran atk-kaapelia pitkin, minkä vuoksi ne on helppo ja nopea asentaa. Erillisiä virtakytkentöjä ei tarvita.

Kun valvontakamerajärjestelmä on kytketty Receptumin kameraylläpitoon, kiireellisissä tapauksissa tukea ja apua saa etäyhteyden avulla. Aina ei välttämättä tarvita paikalla käyntiä ongelmatapausten ratkaisemiseksi.

Lisätietoja valvontakamerajärjestelmistä saa Receptumin myynnistä puh. 09 8567 8811.