MAXX Hybridikassa on tiskille asetettava kassa, jolla voivat asioida sekä asiakas että farmasisti. Kompaktikokoinen MAXX Hybridikassa mahdollistaa itsepalvelukassan hyödyntämisen myös pienemmissä apteekkitiloissa.

Ominaisuudet
• Itsepalvelukassa, MAXX- työpiste ja -palvelukassa – kaikki samassa!
• Erinomainen vaihtoehto apteekin toiseksi kassaksi – tarjoaa aidosti lisäkädet
• Kääntyy näppärästi 180 astetta
• Reagoi ostorajoituksiin

MAXX Hybridikassa mahdollistaa, että yhdellä työpisteellä voidaan hoitaa maksutoimet hybridinä, asiakkaan tai apteekkilaisen toimesta.

Itseasiointimaksaminen antaa asiakkaalle mahdollisuuden maksaa ostoksensa helposti ja nopeasti. Se on hyödyllinen lisä kassapisteelle, sillä se lisää aukiolevien kassojen määrää esimerkiksi ruuhka- huippuja ilman että kassalle sidotaan myyjähenkilökuntaa.

Lisäksi koska MAXX Hybridikassa on normaali MAXX-työasema, sillä voi tarvittaessa tehdä kaikkia muitakin toimenpiteitä kuin muillakin kassapisteillä. Näin yksi työpiste muokkautuu monenlaiseen rooliin auttamaan erikokoisten apteekkien arkea.

“Meillä on selkeästi havaittavissa tietty segmentti kuluttajia, jotka tykkäävät käyttää itsepalvelutuotteita. Itsepalvelukassat ovat kuluttajille jo ihan arkipäivää. Receptum haluaa toki olla tukemassa apteekkeja siinä, että ne pysyvät kehityksessä mukana.”

Kehityspäällikkö Sanna Pietiäinen
Receptum