Hyvät asiakkaamme ja kumppanimme. Iso kiitos teille kaikille hienosta vuodesta 2015.

Vähävaraisia lapsiperheitä auttava Hyvä Joulumieli -keräys on ollut jo vuosia meidän receptumilaisten tapa tehdä hyvää joulukorttien lähettämisen sijaan. Näin teimme tänäkin jouluna ja lahjoitimme joulukorttirahamme Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Hyvä Joulumieli

Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämä keräys on vuosien varrella tuottanut jouluiloa jo 178 500 vähävaraiselle lapsiperheelle. Viime vuonna Hyvä Joulumieli -keräys tuotti yli 1,5 miljoonaa euroa, joilla autettiin lapsiperheitä Suomessa.

Myös tänä vuonna tavoitteena on kerätä yli 1,5 miljoonaa euroa. Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoiset jakavat yhteensä 22 000 lahjakorttia, joilla vähävaraiset tai vaikeassa elämäntilanteessa olevat lapsiperheet voivat hankkia ruokatarvikkeita joulun alla.

Lahjakortin voi saada lapsiperhe, jossa on vaikea taloudellinen tilanne johtuen esimerkiksi yksinhuoltajuudesta, pitkäaikaistyöttömyydestä, vanhempien pätkätöistä, sairaudesta, vammaisuudesta tai kriisitilanteesta.

Jouluisin terveisin,
Receptumilaiset