Hyödynnä MAXXin maksuttomia palveluja

MAXX-apteekkijärjestelmässä on perustoimintojen lisäksi runsaasti erilaisia apteekkia hyödyntäviä tukipalveluja. Ne kuuluvat jokaiselle MAXX-asiakkaalle samaan hintaan kuin itse MAXXkin. Ovathan ne jo käytössänne?

MAXXin kautta voi esimerkiksi lähettää helposti tekstiviestejä ja sähköposteja asiakkaille.
Viestitoiminnot taipuvat mainiosti vaikkapa kohdennettuun markkinointiin. Kun johonkin tuotesarjaan tulee uusi tuote myyntiin, siitä voi lähettää tiedon tekstiviestinä tai sähköpostina esimerkiksi kaikille sarjan tuotteita aiemmin ostaneille.

Apteekin ja hoitohenkilökunnan yhteinen viestintäkanava

Maksuton hoitokotiliittymä on sähköinen viestintäkanava apteekin ja hoitohenkilökunnan välillä. Liittymä on integroitu suoraan MAXXiin, joten viestit ovat nähtävissä kaikilta apteekin päätteiltä.

Hoitokodin henkilökunnalle hoitokotiliittymän käyttö on yksinkertaista: He kirjautuvat annetulle verkkosivulle tietokoneellaan tai kännykällä. Erillisiä ohjelma-asennuksia ei tarvita. Viestien lisäksi he saavat käyttöönsä myös tuoreen lääkityslistan.

Muistuttajapalvelu vinkkaa, kun lääke on loppumassa

MAXX-pakettiin sisältyvällä muistuttajapalvelulla apteekki voi lähettää kanta-asiakkailleen muistutusviestejä, kun heidän lääkkeensä ovat loppumassa ja on aika noutaa lisää.

Muistutusviestit lähtevät matkaan automaattisesti. Ne ovat helppo keino sitouttaa asiakkaita ja parantaa asiakaskokemusta. Kukapa ei haluaisi jättää arjestaan edes yhden muistettavan asian jonkun toisen hoidettavaksi!