MAXXiin on lisätty tieto niistä alkuperäisvalmisteista, joiden tukkuhintaa Hila tulee laskemaan 1.7.2016. Tämä tuotelistaus perustuu Apteekkariliiton Salkku-palvelussa julkaistuun alustavaan listaan kyseisistä tuotteista. MAXXin tuotelistausta päivitetään Apteekkariliiton listauksen perusteella.

MAXXista pystyy nyt ottamaan esimerkiksi tuoteraportteja ja myyntiraportteja tukkuhinnaltaan halpenevista tuotteista. Tuotteiden myynnin ja myyntikatteen analysointiin voi käyttää esimerkiksi katetilastoa tai myyntigrafiikkaa, joissa näkee myös apteekkimaksukorjatun katteen. Tuotteiden varastotilanteen analysointiin voi käyttää esimerkiksi tuoteraportteja rajauksen avulla tai tuoteikkunan laajennettua tuotehakua.

Näin apteekki pystyy optimoimaan esimerkiksi varaston arvon halutunlaiseksi, tilaamaan kesäkuussa vähemmän tukkuhinnaltaan halpenevia tuotteita ja siten minimoimaan varaston arvon alenemisen. Raporttien avulla voi helposti säätää tilauksen sellaiseksi, että kyseisiä tuotteita on kuitenkin jatkuvasti saatavilla.

LuokittelukoodiTukkuhintamuutosten kohteena olevat tuotteet löytää automaattisen luokittelukoodin < avulla. Tämän luokittelukoodin avulla voi ottaa tuoteraportteja ja myyntigrafiikkaa kyseisistä tuotteista käyttämällä tuoterajauksessa rajausehtoa Luokittelukoodi <.

Lue miten turkulainen Apteekki Tampereentie valmistautuu tukkuhintojen muutoksiin MAXXin avulla.