Apteekkimaksukorjattu myyntikateKun jokainen apteekissa tietää, miten apteekilla taloudellisesti menee, työmotivaatio ja työilmapiiri paranevat. Tämä on yksi modernin johtamisen ja työntekijöiden motivoinnin perusasioita.

MAXXin myyntiraportit on hyvä tapa seurata, miten apteekilla taloudellisesti menee. Jotta raportit näyttävät oikean taloudellisen tilanteen, kuluvan vuoden arvioitu apteekkimaksu kannattaa lisätä MAXXin ohjaustietoihin. Apteekkimaksun prosentin voi päätellä itse tai pyytää pätevältä kirjanpitäjältä arvio kuluvan vuoden apteekkimaksusta.

Jotta vertailutieto aikaisempien vuosien myynteihin ja myyntikatteisiin on oikea, ohjaustietoihin kannattaa lisätä myös aikaisempien vuosien apteekkimaksut.

Kun apteekkimaksu on lisätty MAXXin ohjaustietoihin, myyntiraporttien grafiikoista näkee suoraan, miten apteekkimaksu vaikuttaa myyntikatteeseen ja myyntikate kertoo oikean taloudellisen tilanteen. Näitä raportteja kannattaa käyttää, kun esimerkiksi kertoo henkilöstölle, miten apteekilla menee taloudellisesti.

Apteekkimaksu ohjaustietoihin