Tuoteinfojen helppo ja nopea kopiointi parantaa asiakaspalvelua ja lisää myyntiä

Jokaiseen lääkkeeseen ja tuotteeseen liittyy MAXXissa tuoteinforuutu, jonka käyttö on hyvä ja monipuolinen tapa parantaa asiakaspalvelua ja lisätä myyntiä.

crestorTuoteinfojen kopiointiominaisuutta käyttämällä tarvitsee kirjoittaa inforuutuun vain kerran esimerkiksi “Muista antibiootin yhteydessä myydä aina maitohappobakteereja”. Tämän jälkeen voit kopioida saman tekstin kaikkien antibioottituotteiden inforuutuihin yhdellä kertaa nopeasti ja helposti.

Infojen kopiointi onnistuu seuraavasti

Tuoteinfon tallennuksen jälkeen valitse ”Kopioi info valituille tuotteille.” Valitse tuotteet haluamillasi rajauksilla ja hyväksy valinnat. Ohjelma kopioi infon kaikille valitsemillesi tuotteille. Asiakasinfojen tallennus toimii vastaavalla tavalla.

Rajaukseen perustuva hakuVinkki:
Tuoteinfoa tallennettaessa voidaan haussa käyttää mitä tahansa ”laajennetun haun” kriteeriä. Esimerkki: Helpoin tapa lisätä kaikille kolestrolilääkkeille sama info on käyttää hakuehtoa ”Korvattavat sairaudet” ja antaa siihen vaihtoehdoksi ”Periytyvät rasva-aineenvaihdunnan vaikea-asteiset häiriöt”. Klikkaa oheinen vinkkikuva isommaksi nähdeksesi MAXXin laajennetun haun ruudun tuotehaun rajaamiseksi.

Muita käyttökohteita inforuudulle

Toisen tukevan tuotteen myynti:
Antibiootit – maitohappobakteerit: Kaikkien antibioottien inforuutuun voi kirjoittaa esimerkiksi: ”Tarjoa maitohappobakteereja antibioottien kanssa, muistuta asiakasta että maitohappobakteerit kannattaa ottaa eri aikaan kuin antibiootti”
Kolesterolilääkitys – ubikinoni: ”Muista tarjota ubikinonivalmistetta asiakkaalle, jolla on lihassärkyä”

Saatavuuspoikkeamat:
Esimerkiksi allergiakaudella tai influenssakaudella joissakin tuotteissa saattaa olla saatavuusongelmia suuren kysynnän vuoksi. Tällöin inforuutua kannattaa käyttää kertomaan uuden erän arvioitu saapumisaika. Esimerkiksi: ”Tuote on tukusta loppu, olemme tilanneet tuotetta lisää, arvioitu saapuminen viikolla 16 keskiviikkona.”

Tuotteiden markkinoilta poisvedot:
Lehdissä ja julkisuudessa olleista aiheista, kuten lääketuotteiden markkinoilta poisvedoista, kannattaa tallentaa tietoa tuotteen tuoteinforuutuun. Tämä helpottaa farmaseuttia palvelemaan asiakasta ja vastaamaan paremmin asiakkaan kysymyksiin tuomalla olennainen informaatio helposti saataville. Esimeriksi Protelos-lääkkeen poisvetouhkaan liittyvän sanomalehden artikkelin pääkohdat ja linkin voi tallentaa lääkkeen inforuutuun.

Tuotteen myyntiperustelut:
TV-mainoksissa, lehdissä, ulkomainoksissa pyörivä mainonta:
Infoksi voi laittaa lisäperusteluja sille, miksi tuotetta kannattaisi ostaa.