Kyberturva: ”Kamera- ja hälytinpalvelu” havaitsee ja estää tietomurtoja

Receptumin tietoturvapalvelu on nyt mahdollista päivittää kyberturvapalveluksi täydentämällä sitä paremmalla havainnointikyvykkyydellä tietomurtoihin.

Yli puolet kaikista maailmalla tapahtuvista rikoksista tapahtuu nykyään verkossa, joten tarve suojautua ja varautua tietomurtojen varalta on aiheellista. Tietomurrot yleistyvät kaikenkokoisissa yrityksissä ja ne jäävät valitettavan usein huomaamatta tai huomataan liian myöhään. 

Kyberpalvelu sisältää perinteisen haittaohjelmien torjunnan ja edistyneet työkalut tietomurtojen havaitsemiseen. Kaikki tämä tuotetaan palveluna, jolloin ammattilaiset valvovat tietoturvan tilaa yrityksessäsi ja reagoivat tarpeen mukaan poikkeamiin.    

Uuden palvelumme avulla on tarkoitus huomata ja pysäyttää murto mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Näin voidaan estää varkaan toiminta ja tietojen menettäminen. Tietomurtojen ennaltaehkäisy ja pysäyttäminen on aina edullisempaa kuin niiden tuhojen korjaaminen. Arkaluontoisten asiakas- ja muiden tietojen joutuminen vääriin käsiin voi puolestaan olla paitsi iso taloudellinen, niin myös valtava inhimillinen katastrofi.

Kyberturvapalvelu valvoo, ettei sinun tarvitse

Varmista mielenrauhasi ja yöunesi – päivitä MAXX-järjestelmäsi tietoturvapalvelu kyberturvapalveluun. Kyberturva auttaa pysäyttämään tietomurrot myös silloin, kun joku on jo onnistunut tunkeutumaan järjestelmiisi.

Lue lisää Kyberturvapalvelusta MAXXnetistä tai Kyberturva-sivulta.
Palvelun voit tilata tai kysellä lisätietoa suoraan MAXXnetista tai Receptumista: sales (at) receptum.fi.