Rakkaat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Suuret kiitokset teille kaikille upeasta vuodesta 2018.

Vähävaraisia perheitä auttava Hyvä Joulumieli -keräys on ollut jo vuosia receptumlaisten tapa osoittaa välittämistä ja jakaa hyvää joulukorttien lähettämisen sijaan. Olemme jo viidettä vuotta mukana keräyksessä, jolla on vuosien varrella tuettu satoja tuhansia perheitä.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna jo 22. kerran. Tämän vuoden keräystavoite on 2 miljoonaa euroa, jonka avulla jaetaan 70 euron arvoisia lahjakortteja noin 28 000 perheelle. Keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen Aamu-tv:n, Yle Radio Suomen ja Radio Vegan kanssa.

Hyvä Joulumieli -lahjakortit jaetaan Suomessa asuville vähävaraisille lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden, ylivelkaantumisen, perheen pienituloisuuden tai jonkin kriisitilanteen vuoksi.

Lahjakortilla ruokaa joulupöytään

Hyvä Joulumieli -lahjakorttia ei voi hakea. Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin paikallisyhdistykset ja -osastot etsivät apua tarvitsevat perheet yhteistyössä paikallisen neuvolan, sosiaalitoimiston tai seurakunnan kanssa.

Lahjakortti on tarkoitettu yksinomaan ruokatarvikkeisiin. Vuonna 2018 lahjakortilla voi ostaa ruokatarvikkeita kaikista S-ryhmän ruokakaupoista, Lidl-myymälöistä sekä K-ruokakaupoista.

Me Receptumilla haluamme tukea hyvän tekemistä. Niinpä tänäkin vuonna lahjoitimme joulukorttirahat Hyvä Joulumieli -keräykseen.

Rauhallista ja hyvää joulunaikaa toivottaen,
Receptumlaiset