Hinnoittelukurssilla mitattaviin tuloksiin

Suosittu hinnoittelun yhdenmukaistamiseen, päivittämiseen ja parempaan tulokseen tähtäävä Hinnoittelukurssi on nyt saatavilla verkossa. Kurssin suosion takana on muun muassa sen tuomat mitattavat tulokset: Hinnoitteluprojektin toteuttaneiden apteekkien vapaakaupan kate on lisääntynyt keskimäärin 5–10 prosenttia vuodessa. 

Kurssin ansiosta lisääntynyt tietoisuus hinnoittelun mahdollisuuksista auttaa korjaamaan apteekin hinnoittelua itsenäisesti myös jatkossa. “Hinnoitteluun satsaaminen on lopulta pieni työ, jolla on suuret vaikutukset”, kouluttaja Harri Masko kannustaa.

Lue Hinnoittelukurssista lisää MAXXnetistä tai ilmoittaudu suoraan tästä linkistä.

Kehitä palveluvalintaa verkkokurssilla

Palveluvalinnan kehittämiseksi on julkaistu myös verkkokurssi. Sen tavoitteena on lisätä apteekin henkilökunnan osaamista apteekin palveluvalinnan myynnin kehittämiseksi, seuraamiseksi ja varaston järkeistämiseksi. Selkeät määritykset, mitä kannattaa tehdä ja minkä takia, helpottavat apteekin myynnin säännöllistä seurantaa ja motivoivat henkilökuntaa. 

Hinnoittelukurssiin yhdistettynä Palveluvalinnan verkkokurssi koulii tiimin, joka on hyvin perillä apteekkiin hinnoittelusta ja palveluvalinnan seurannasta ja tämä työ näkyy varmasti myös tuloksessa!

Lue lisää Palveluvalinnan verkkokurssista MAXXnetistä ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.