Apteekkarinvaihdos edessä? Receptum tekee siirtymästä vaivatonta

Onko edessäsi uusi ura apteekkarina tai perustatko uuden apteekin nollasta? Vai onko aika luopua apteekista? Receptum on kumppanisi kaikissa vaiheissa.

Apteekin omistajanvaihdos tai uuden apteekin perustaminen ovat monipolvisia projekteja. Apteekkarin vaihtuessa itse myymälä ja työntekijät ovat usein jo olemassa, mutta monenlaista paperisotaa ja teknisiä valmisteluja on silti melkoisesti. 

Receptumilla on pitkä kokemus kaikista apteekin perustamiseen ja vaihtoon liittyvistä vaiheista. Älä siis aloita vaihdosta yksin, vaan tehdään se yhdessä

Aloittavan apteekkarin palvelut 

Ensimmäistä apteekkiaan perustavalle Receptum tuo moneen kertaan testatun prosessin muutoksen läpiviemiseen. 

Huolehdimme apteekin järjestelmiin ja laiteympäristöön liittyvistä asioista sovituin osin tai avaimet käteen -palveluna. Vahvistamme myös apteekkarin osaamista tarpeen mukaan apteekkia vastaanottaessa. 

Luopuvan apteekkarin palvelut 

Kun on aika siirtää kapula seuraavalle, Receptum on apteekkarin luottokumppani. Receptum huolehtii ja auttaa luopuvan apteekkarin liiketoiminnan päättämisessä. 

Autamme kauppaan valmistautumisessa niin ohjeistamalla etukäteisvalmistelut apteekissa kuin myös käymällä läpi esimerkiksi järjestelmään liittyvien sopimusten osalta tehtävät toimet. Saat vinkit myös reskontran hoitoon apteekkikaupan jälkeen. Autamme myös laitekokoonpanon luetteloinnissa apteekin myyntiä varten. 

Apteekin perustaminen tyhjästä 

Aivan uudessa, perustettavassa apteekissa on huolehdittava muun muassa liiketilan suunnittelusta ja muutoksista, henkilökunnan palkkaamisesta, tietoliikenteestä ja tuotehallinnasta – IT-ratkaisuista puhumattakaan. Jo varaston suunnittelu ja apteekin asiakaspalvelumallin luominen vaativat aikaa ja pohdintaa. 

Receptumilla on kaikesta tästä pitkä kokemus. Hyödynnä siis Perustettava apteekki -palveluamme. 

Avataan apteekkisi yhdessä!