Vahva tunnistautuminen MobiiliReseptiin

  • 27.1.2020

MAXXin MobiiliResepti-palvelu päivittyy 31.1.2020. Uutta palvelussa on muun muassa vahva sähköinen tunnistautuminen, joka tapahtuu suomi.fi-palvelun kautta. Tämä vaatii apteekilta käyttölupahakemusta suomi.fi-palveluun.

MobiiliResepti on modernin apteekin digitaalinen palvelu, jonka avulla kuluttaja voi asioida apteekissa joustavasti juuri silloin, kun hänelle sopii. Se myös vähentää asiakkaan passiivista odotusaikaa ja ylimääräisiä apteekkikäyntejä.

Palvelu on maksuton osa MAXX-pakettia. Mieti valmiiksi apteekin toimintamallit ennen MobiiliReseptin käyttöönottoa.

Toimintamallit kuntoon

Ennen palvelun käyttöönottoa kannattaa miettiä, miten MobiiliResepti-palvelua höydynnetään juuri teidän apteekissanne. Olemassaolevia toimintaohjeita tulee päivittää, jotta MobiiliReseptin kautta tulleet varaukset hoituvat yhtä sujuvasti kuin muukin apteekin työ. Millä tavoin esimerkiksi MobiiliReseptin kautta tulleita varauksia käsitellään apteekissa?

MobiiliResepti-palvelulla tavoitetaan ja palvellaan erityisesti verkkoasiointiin tottuneita kuluttajia. Lisäksi se voi olla hyvä apuväline esimerkiksi tiettyjen huonosti säilyvien lääkkeiden asiakastilausten hallinnassa.

MobiiliReseptin käyttö on helppoa

Modernista ja nykyaikaisesta palvelusta on tärkeä kertoa asiakkaille eri kanavissa, jotta se tavoittaa mahdollisimman laajan ja palvelusta kiinnostuneen, potentiaalisen yleisön. Kerro siis palvelusta esimerkiksi apteekin kotisivuilla tai Facebook-sivuilla. Apteekkikäyntien yhteydessä sovelluksen käyttöönottoa voidaan tutkia yhdessä asiakkaan kanssa kädestä pitäen.

MobiiliReseptin käyttö on helppoa. Saadakseen käyttöön MAXXin MobiiliReseptin, asiakkaan on ladattava maksuton MobiiliResepti-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta 31.1.2020 lähtien.

Kun sovellus on ladattu asiakkaan puhelimeen, asiakas tunnistautuu palveluun vahvalla sähköisellä tunnistautumisella. Tunnistauduttuaan asiakas voi lähettää kuvan potilasohjeen viivakoodista sekä puhelinnumeronsa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki