Uutiskirjeen tietosuojaseloste

Receptum Oy uutiskirjeen tilaajarekisterin tietosuojaseloste.

 

1 Rekisterinpitäjä

Receptum Oy
Valimotie 1 B, 00380 Helsinki
Puh (09) 8567 8800
sähköposti receptum@receptum.fi www.receptum.fi
Y tunnus 1635372-4

2 Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Helena Hoppeler
Puh (09) 8567 8824
sähköposti receptum@receptum.fi

3 Rekisterin nimi

Receptum Oy uutiskirjeen tilaajarekisteri.

4 Rekisterin käyttötarkoitus

Uutiskirjeen avulla tilaaja pysyy ajan tasalla receptum.fi sivulla julkaistuista blogi-kirjoituksista. Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja.

Mikäli käyttäjä on tilannut Receptum Oy:n uutiskirjeen määrittelemäänsä sähköpostiosoitteeseen ja hyvaäksynyt tilauksen sähköpostiin lähetetyn linkin avulla. Tällöin hänen tietonsa jäävät tietojärjestelmään: muutoin käyttäjän tietoja ei säilytetä. Poikkeuksena tästä ovat Receptumin asiakasrekisterissä olevat yrityksen sähköpostiosoitteet ja Receptumille asiakassuhteen aikana annetut sähköpostiosoitteet.

Uutiskirjeen tilaaja voi uutiskirjeen saadessaan poistaa oman sähköpostiosoitteensa itse uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.
Receptum seuraa uutiskirjeiden aiheiden kiinnostavuutta lukijoiden keskuudessa klikkausten ja avausten seurannalla. Seuraamme tilastoja asiakaspalvelun, uutiskirjepalvelun sekä myynnin kehittämistarkoituksessa.

5 Rekisterin tietosisältö

Uutiskirjeen tilaaja:

  • Sähköpostiosoite
  • Klikkausten ja avausten seuranta -loki

6 Säännönmukaiset tietolähteet

  • Uutiskirjeen tilaaja antaa itse sähköpostisoitteensa tilauksen yhteydessä receptum.fi web-sivustolla
  • Receptumin asiakasrekisteri, joihin tiedot on saatu rekisteröidyiltä henkilöiltä tai asiakassopimuksen
    myötä/asiakassuhteen aikana.

7 Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ja tiedon suojaamisen periaatteet

Receptum käyttää uutiskirjeviestinnässä yhdysvaltalaista Mailchimp -sähköpostipalvelua, jolloin sähköpostiosoitteet siirtyvät EU-alueen ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat suojattuna henkilötietolain vaatimalla tavalla. Lisätietoa Mailchimp-palvelun

Rekisterin ylläpidosta vastaa Receptum. Tietojen ylläpitoon on pääsy Receptumin tyo¨ntekijöillä vain työtehtävien niin edellyttäessä. Receptumin oma tietohallinnon tiimi vastaa ja hallitsee keskitetysti oikeuksia rekisteriin pääsyyn Receptumin käyttäjähallintapolitiikan ja tietoturvaohjeistuksen mukaisesti.

8 Tarkastusoikeus

Uutiskirjeentilaajalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisteritiedot kirjallisella pyynnöllä. Pyynnöt ka¨sitellään aina tietosuojavastaavan kautta ja tiedot toimitetaan tilaajalle ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

9 Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistamista

Uutiskirjeen tilaaja / asiakas voi lähettää Receptum Oy:n www-sivuilla olevalla palaute-viestillä tai sähköpostilla receptum@receptum.fi -osoitteeseen pyynnön omien tietojen (sähköpostiosoitteen) korjaamisesta tai poistamisesta.

Lisäksi uutiskirjeen tilaaja voi uutiskirjeen saadessaan poistaa oman sähköpostinsa itse uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Uutiskirjeen peruuttaneiden tiedot poistetaan rekisteristä.