receptum_helena_ruotsalainen“Vuosi sitten järjestimme ensimmäisen ison tietoturvapäivän, joka oli loppuunmyyty. Vuodessa tietoturvaan liittyvät asiat muuttuvat ja muuttavat muotoaan paljon, joten ohjelmakin on uudistunut muutosten mukana. Tapahtuma on ajankohtainen sekä uusille että viime vuonna osallistuneille. Haluamme tukea apteekkeja tietoturvan hallinnassa ja siksi järjestämme hyvin edullisia koulutuspäiviä apteekkien johdolle, tietoturvavastaaville ja tietoturvasta kiinnostuneille”, kertoo Receptumin tietoturvavastaava Helena Ruotsalainen.

Apteekkien tietoturvapäivät järjestetään 24.1. Helsingin Messukeskuksessa. Äänessä ovat tietoturvan asiantuntijat Receptumilta ja F-Securelta.

“Vuoden aikana moni asia ehtii muuttua tietoturvassa. Esimerkiksi verkkorikolliset oppivat uusia keinoja verkkohyökkäyksiin ja tietomurtoihin. Me Receptumissa ja F-Secure kehitämme jatkuvasti uusia turvaratkaisuja apteekkien suojaksi ja helpottamaan apteekkien tietoturvan hallintaa”, Ruotsalainen kertoo.

MAXXin käyttäjähallinta parantaa tietoturvaa

MAXXin käyttäjähallinta ja roolien käyttöönotto parantaa myös apteekin tietoturvaa. Käyttäjähallinta hyvin ja oikein hoidettuna on merkittävä asia tietoturvan näkökulmasta.

“Tietoturvapäivillä kerromme ja opastamme, miten ja miksi MAXXin käyttäjähallinta ja roolit kannattaa ottaa käyttöön ja mitkä ovat parhaat käytännöt erilaisille apteekeille”, Ruotsalainen kertoo.

Jatkuva kouluttautuminen osa tietoturvanhallintaprosessia

Tietoturvapäivä ja sen uudistettu ohjelma on hyvä keino pitää itsensä ja apteekki ajan hermoilla. Kun edes kerran vuodessa päivittää tietonsa tietoturvasta ja on koko ajan hereillä, apteekki ja sen henkilökunta ovat valveutuneempia toimimaan oikeilla tietoturvallisilla tavoilla.

“Tietoturvan hallinta on jatkuvaa ja jatkuva kouluttautuminen on yksi erittäin tärkeä osa hallintaprosessia. Tietoturvan heikoin lenkki on aina yksittäinen ihminen, joka ei tiedä miten toimia tietoturvallisesti eri tilanteissa”, Ruotsalainen muistuttaa.

Tietoturvapäivillä osallistujat pystyvät kysymään tietoturvasta alan asiantuntijoilta kuten F-Securen Tuomas Miettiseltä ja viemään vastaukset mukanaan apteekkiensa arkeen.

Ilmoittautuminen Tietoturvapäivään

Aika: 24.1.2017 klo 9.30-16.30 (Seminaari alkaa klo 9.30, aamiainen on tarjolla klo 9.00 alkaen)

Paikka: Messukeskus Kokoustamo, Helsinki (Messuaukio 1, 00520 Helsinki)

Hinta: Koulutuspäivän hinta on 95 eur/osallistuja (alv 0%). Hintaan sisältyy koulutuspäivän tarjoilut (aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit)

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tietoturvapäivään tästä, paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumiset 9.1.2017 mennessä. (Peruutus ennen ilmoittautumisen päättymispäivää on veloituksetonta.)

Ohjelma: Tarkempi ohjelma on lähetetty sähköpostikutsuna ja ohjelma löytyy myös MAXXnetistä.

Receptumin Tietoturvapäivät 2016 oli viime tammikuussa loppuunmyyty koulutustilaisuus.

Receptumin Tietoturvapäivät 2016 oli viime tammikuussa loppuunmyyty koulutustilaisuus.