Seisovat tuotteet -listaus tuotetilausten avuksi

  • 27.4.2020

Seisovien tuotteiden -listaus on kätevä apuväline näyttämään ne tuotteet, jotka eivät apteekissa liiku. Varsinkin poikkeustilan aikana, kun myynnin rakenne muuttuu yllättävällä tavalla.

Listaus on erityisen tärkeä niille apteekeille, joilla ei ole käytössään myynnin mukaista tilaustapaa. Listausraportin avulla voidaan reagoida ajoissa varastossa oleviin tuotteisiin jo ennen kuin tuotteet vanhenevat. Raportti kannattaakin ottaa säännöllisesti noin kolmen kuukauden välein, mutta näin poikkeustilan aikana myynnin rakenteen muuttuessa nopeasti esimerkiksi jopa kerran kuussa.

Listauksessa esiinnousevien tuotteiden hälytysrajoja voidaan muokata ja muuttaa tuotteet esimerkiksi “Tilataan tarvittaessa” -tuotteiksi. Vapaakaupan tuotteita voi laittaa myös tarjoukseen tai tehdä niistä kampanjan.

Seisovien tuotteiden -listauksen voi ottaa varastopaikoittain, jolloin hyllyvastaavat pääsevät huolehtimaan omista varastopaikoistaan. Näin läpikäytävien tuotteiden urakka ei ole yhdellä ihmisellä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[bwscaptcha bwscaptcha-341]

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

[bwscaptcha bwscaptcha-476]

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki