Säästöjä Ropo Capitalin tulostuspalveluilla

  • 15.6.2020

Ulkoistamalla laskujen tulostuksen ja postittamisen apteekki helpottaa laskutusrutiineja ja säästää niin aikaa kuin rahaakin.

Kun tulostuspalvelut on yhdistetty MAXXiin, laskuttaminen on automatisoitu, laskutusprosessi on tehokas ja laskut lähtevät nappia painamalla. Ulkoistamisen ansioista laskutukseen käytettävä aika vähenee kuukausitasolla useista päivistä jopa tunteihin.

Tehokas laskutusprosessi säästää niin apteekkilaisten hermoja kuin rahaakin, kun vapautuvan ajan voi käyttää esimerkiksi apteekkiin asioimaan tulevien asiakkaiden palvelemiseen.

Ulkoistus tuo myös muita etuja. Tieto hylkääntyneestä laskusta saadaan jo laskun lähettämistä seuraavana päivänä, eikä vasta eräpäivänä. Se, että lasku ei mene perille voi johtua esimerkiksi väärästä verkkolaskutusosoitteesta tai muusta virheellisestä lähetystiedosta laskulla. Laskun vastaanottaja saa laskun paperisena tai sähköisenä valintansa mukaan.

Receptumin kumppani laskutuksen sähköistämisessä on Ropo Capital. Apua laskutuksen ulkoistamiseen saa Receptumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[bwscaptcha bwscaptcha-341]

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

[bwscaptcha bwscaptcha-476]

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki