Ota Loppuinfosta kaikki irti

MAXXin Loppuinfosta saat eväät hyvään asiakaspalveluun. Loppuinfon avulla voit hoitaa asiakkaan kanssa kaikki ne asiat, jotka asiakaspalvelutilanteessa tulevat esiin samalla, kun toimitat asiakkaalle lääkkeet. Niinpä Loppuinfo auttaa esimerkiksi antamaan oikeat lääkehoidon ja jatkohoidon neuvot ja pitämään tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen muun muassa tekstiviesteillä ja sähköposteilla.

Osaatko jo hyödyntää kaikkia MAXXin Loppuinfon ominaisuuksia?

Loppuinfon avaaminen ilman reseptinkäsittelyä

Kun olet kirjautunut asiakkaan tietoihin, voit avata Asiakasselailussa toimittamattomien ja toimitettujen lääkkeiden ostokerrat valitsemalla hiiren oikealla näppäimellä Avaa loppuinfo.

Asiakastiedot kootusti

Loppuinfossa voi tarkastella asiakkaasta tallennettuja perustietoja, alkuomavastuuta, Loppuinfossa näytettäväksi määriteltyjä asiakasinfoja sekä ostokertaan liittyvän työpaikkakassan tietoja.
Asiakkaan nimen yläpuolella on suluissa numero, josta näkee, kuinka monta infoa asiakkaalle on tallennettuna. Tiedot saa esiin napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa asiakkaan nimeä.

Tuotteen perustiedot

Tuotteesta näkyy toimitettava valmiste sekä lääkärin määräämä alkuperäinen valmiste. Lisäksi tiedoissa on valmisteen pohjoismainen tuotenumero vnr, vielä toimittamattomien tuotteiden määrä, kokonaismäärä ja reseptin voimassaoloaika.

Reseptilomakkeen avaaminen vie Reseptikeskukseen

Loppuinfon oikeasta ylälaidasta klikkaamalla voi avata eReseptin tiedot Reseptikeskuksesta.

Lääkeinformaatiot kootusti

Tuotteen oikealta puolelta löytyvät tuotteen annosohje, lääkeinformaatio sekä tiedotteet. Apteekki voi valita, onko oletustietolähteenä Pharmaca Fennia vai Tietotippa.

Annosohje ja sen muokkaaminen

Annosohje-välilehden yläreunassa näkyy lääkärin kirjoittama ohje. Apteekki pääsee vielä tässä vaiheessa korjaamaan ohjetta klikkaamalla Muokkaa-nappia. Alapuolelle aukeavasta Pharmaca Fenniasta voi vielä tarkistaa nopeasti, että annos on varmasti oikea.

Interaktiot

Interaktioiden tarkastamisessa on apuna myös visuaalinen kaavio. Kaaviossa yhdistetään värein ne lääkkeet, joiden välillä on interaktio.

Lääkehoidon tuki kertoo lisätietoa

Lääkehoidon tuki -painikkeen alta löytyvät tuotesuositukset. Reseptiä käsittelevä näkee, mitä tuotteita kyseisen valmisteen kanssa olisi suositeltavaa käyttää ja minkä vuoksi. Tiedot perustuvat apteekin itse tekemään tuotesuositteluun.

Tarvittavat tulosteet yhdestä paikasta

Tulosteet-painiketta klikkaamalla löytyvät muun muassa Kela-laskelma sekä yhteenveto asiakkaalle määrätyistä lääkkeistä. Apteekki voi halutessaan lisätä tulostettavaksi myös omia lomakkeitaan, kuten liittymislomakkeen kanta-asiakasohjelmaan.

Uusimispyynnöt klikkauksen päässä

Reseptien uusimispyynnöt voi lähettää Loppuinfosta samalla kertaa ruksaamalla halutut reseptit.

Yhteydenpito asiakkaaseen Viestinvälitys-painikkeesta

Asiakkaalle voi lähettää tekstiviestejä ja sähköposteja Viestinvälitys-painikkeen alta. Samasta kohtaa voi myös lisätä asiakkaan yhteystietoja, kuten puhelinnumeron ja kirjoittaa hänelle viestin.

Apteekki voi tallentaa viestejä jo valmiiksi. Oikea viesti haetaan Lisää viesti -alasvetovalikosta.

Lääkevarmennus skannaamalla

Tuotteiden skannauksen eli Lääkevarmennuksen voi tehdä heti reseptinkäsittelyn lopuksi avautuvalla ruudulla pakkaus kerrallaan.

Eräseurantatiedot siirtyneet Loppuinfoon

Biologisten valmisteiden, verivalmisteiden ja sopimusvalmisteiden eräseuranta on siirretty reseptinkäsittelystä Loppuinfoon. Mikäli valmiste ei ole vielä lääkevarmennuksen piirissä tai pakkauksessa ei ole 2D-koodia, määritellään erätiedot manuaalisesti Loppuinfossa.

Muistuttaja-palvelu asiakkaan apuna

Loppuinfosta pääsee kätevästi suoraan myös Muistuttaja-palveluun. Sen avulla asiakkaalle voi lähettää automaattisesti tekstiviestin tai sähköpostin, kun tietty lääke on loppumassa ja on aika noutaa lisää lääkettä.

Jokaisesta muistutuksesta tulee myös asiakaskohtainen Palvelutapaus. Palvelutapauksen voi lisätä asiakkaan tietoihin myös käsin avaamatta Loppuinfoa.

Lue lisää Loppuinfosta ja sen käytöstä MAXXnetistä.