Ota intranetista hyödyt irti

  • 25.8.2019

MAXXin intranetin pikaviestipalvelu on nopea chat-palvelu työkaverin kanssa viestittelyyn. Vastaanottaja saa pikaviestistä koneelleen ilmoituksen, ja hän voi vastata siihen vapauduttuaan muista tehtävistään.

Pikaviestipalvelussa voit lähettää yksittäisten henkilöiden lisäksi viestejä myös rajatulle ryhmälle tai vaikka apteekin koko henkilökunnalle.

Mikä sen parempi yhteishengenkin kohottaja, kuin kaikille jaettu mukava asiakaspalaute!

MAXXin intranetiin on integroitu myös työvuorojen suunnitteluohjelma HRSuunti. HRSuunnista henkilökunta näkee omat työvuoronsa suoraan päätteeltä, eikä erillisiä työvuorolistoja tarvitse tulostaa tai kirjoittaa käsin.

Töihintuloaikojen lisäksi ohjelmaan voi tallettaa myös tarkemman päiväsuunnitelman kunkin työntekijän työpäivästä. Näin kaikki pysyvät kartalla, mitä tehtäviä kenenkin päivään kuuluu.

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki