Apteekin myydyimmät vapaavalinnan tuotteet ovat hyvä keino lisätä tuotemyyntiä. Myydyimmät tuotteet voi esimerkiksi vähittäiskaupan tapaan levitellä eri puolille apteekin myymälää, ja siten saada asiakkaat samalla tutustumaan myös muihin tuotteisiin.

Toisena vaihtoehtona on kerätä myydyimmät tuotteet erilliseen myydyimpien tuotteiden hyllyyn ja saada kaikki asiakkaat tutustumaan tuotteisiin, joita myös muut ostavat.

Hyllyvastaavat voivat käyttää oman hyllynsä myydyimpien tuotteiden raportteja hyödyksi oman tuotehyllyn myynnin lisäämisessä.

Myydyimpien tuotteiden raportit saa helposti

Reseptilääkkeissä myydyimpien tuotteiden raportteja voi hyödyntää suosittujen tuotteiden sijoittelussa siten, että ne on helppo ja nopea kerätä reseptinkäsittelyssä.

MAXXista saa eri tarkoituksia varten helposti raportteja myydyimmistä tuotteista. Myydyimpien tuotteiden raportteja voi rajata esimerkiksi koskemaan koko vapaavalinnan tuotteita tai vain tiettyä hyllyä tai vain reseptilääkkeitä.

Raportteja voi rajata lisäksi halutulle ajanjaksolle sekä siihen haluaako myyntiraportin kappalemääräisesti suosituimmista tuotteista vai eniten euroja tuoneista tuotteista.

Tuotelistaukset