Intranetin kalenteria voi käyttää myös ajanvaraustoimintoihin. Sen avulla jokainen apteekissa voi nähdä yhdessä näkymässä esimerkiksi varatut verenpainemittausajat, kullekin ajalle tulevan asiakkaan ja asiakkaan ostamat MAXX-tuotteet kuten verenpainepalvelun. Tämä helpottaa ja nopeuttaa sellaisten palvelujen myyntiä ja organisointia, joihin liittyy ajan varaaminen.

Kalenterin käyttö ajanvarauksiin on näin helppoa

1. Luo kalenteriin uusi tapahtumatyyppi haluamallesi palvelulle, johon on varattava aika. Tällaisia voivat olla esimerkiksi verenpainemittaus, kehonkoostumuksen mittaus tai verensokerin mittaus.

2. Merkitse varatut ajat kalenteriin. Kalenterista kaikki asianomaiset näkevät, milloin olisi vapaata aikaa seuraavalle asiakkaalle. Näin jokainen asiakaspalvelutyötä tekevä voi varata asiakkaalle ajan kalenterista. Ajanvarauskalenteri näyttää myös kuka on asiakas ja kuka on mittauksen tekijä.

3. Luotu ajanvarauskalenteri kannattaa asettaa näkymään intranetin etusivulle, jolloin jokainen apteekkilainen näkee kalenterin tilanteen nopealla ja helpolla tavalla ilman kalenterin etsintää.

4. Kalenterin linkitys-ominaisuuden avulla varattuun aikaan voidaan linkittää MAXXissa olevia tietoja kuten asiakas ja ostettu palvelu. Tällöin mittaaja näkee etukäteen kuka asiakas on mihinkin ajankohtaan tulossa palveltavaksi.