MAXX Hoitotieto helpottaa yhteistyötä

  • 24.2.2020

MAXXiin integroitu MAXX Hoitotieto helpottaa viestintää apteekin ja esimerkiksi hoitokodin, palvelupisteen tai kotisairaanhoidon välillä. MAXX Hoitotieto kuuluu MAXX-pakettiin, eikä siitä peritä erillistä maksua.

Kaikki viestit kulkevat sähköisesti ammattilaisten välillä ja palvelu on käytettävissä myös mobiilisti. Viestin voi lähettää apteekkiin vaikka samantien hoitajan vieraillessa asiakkaan luona tai tarkistaessaan hänen lääkitystään. Myös uusista annosjakelun asiakkaista voi ilmoittaa apteekille sähköisesti.

Kun tilauksia ja päivityksiä ei enää hoideta paperilla ja puhelimitse, tiedot muutoksista tulevat sähköisesti, jolloin apteekilla on aina viimeisin tieto käytössään. Apteekin aikaa säästyy, kun asiakkaan kanssa sovitaan tietty päivä ja kellonaika, jolloin esimerkiksi seuraavan viikon tilaus on oltava perillä. Annosjakelua tehtäessä kullekin asiakkaalle lähetetyt viestit näkyvät asiakaskohtaisesti. Viesteistä muodostuu aina myös Hoitotieto-palvelutapaus.

Apteekki voi lähettää joko potilaskohtaisia tai ryhmäkohtaisia viestejä yleisistä koko hoitokotia tai -ryhmää koskevistaa asioista.

Lisätietoja MAXX HelpDeskistä. MAXXnetistä löytyvät myös opastusvideot aiheeseen liittyen.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tässä blogissa me ja asiakkaamme kerromme lääkehoidon trendeistä, tulevaisuuden apteekeista ja siitä, miten apteekkien liiketoimintaa kehitetään entistäkin paremmaksi. Tarjoamme lukijoille vinkkejä, näkemyksiä ja hyötytietoja. Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, niin pysyt ajan tasalla blogimme kirjoituksista.

Ota yhteyttä

Tarjoamme sinulle tulevaisuuden jo tänään!

Jätä alla yhteystietosi ja kerro mitä asiasi koskee. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

[bwscaptcha bwscaptcha-341]

Valitse palvelu, josta haluat demon. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian ja sovimme tapaamisen.

Valitse palvelu

[bwscaptcha bwscaptcha-476]

Receptum Oy

Vaihde ja myynti

receptum@receptum.fi
vaihde: 09-8567 8800
fax: 09-8567 8848

Postiosoite

Valimotie 1 B
00380 Helsinki